Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6170 üzenetére
A hiba az én készülékemben van. Vedd meg nyugodtan ha találsz még olcsón.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6170 üzenetére
Miért gondolod, hogy ha eredetiben veszed meg a játékot, akkor az rossz lesz? Vagy félreértelek. Én eredetiben vettem meg (olcsón, 100% sorozat részeként kiadva, ami azt jelenti, hogy egy DVD-tok egy DVD-vel, benne egy széria számmal kis cetlin
), és ugyanolyan, mint a nem eredeti. A peccseket érdemes felrakni, mert sokat javítanak.
Azt viszont aláírom, hogy a legutolsó peccs sem javítja azt a hibát, ami a kedvencem: mented a játékot, meghalsz, visszatöltöd és nem ott vannak az ellenfelek, ahol előzőleg. Ezt ott a legkönnyebb megfigyelni (ott a legidegesítőbb), ahol nem szabad téren vagy, pl. leginkább az Agyperzselő lekapcsolásakor volt ez, mikor visszafele kellett menni és Monolithék ott voltak nagy számban, visszatöltésnél máshol voltak az emberek, meg nem azt akarták csinálni, mint előtte vagy elfelejtették, hogy ott vagyok, ilyenek. De ez a tört verzióban is jelen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgatós találkozó
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest