Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
remington2
üzenetére
En mar ezzel kapcsolatban vegeztem nehany kiserletet, es arra jutottam, hogy a jarmuek fizikaja alapvetoen jo lenne (beallithato legalabbis). Viszont bizonyos a fizikai motorban levo kurtitasok miatt, megsem tud ez mindig ervenyesulni. Ha belegondolsz ez ugyanaz mint amikor a setafikalo NCP eltol a rakba... Szoval sajna valoszinuleg teljesen nem szuntetheto meg, de ha mar emlitetted probalgatom meg egy kicsit (bemegyek vele a legnagyobb kutyafalkaba
). -
emre
veterán
válasz
remington2
üzenetére
Köszi, tehát nem én piszáltam el a különböző mod-okkal.
A cicáknak meg majd dobálok kis kolbászt, hogy ne velem foglalkozzanak.To: wombation Exo-ban? Én szeretném a legjobban ha sikerülne összehozni.
Vagy esetleg úgy gondolod, ha jön a vész és rohanni kell, gyorsan beugrok egy telefonfülkébe és átöltözök?
mod: most fordult meg a fejemben, hogy esetleg be lehetne-e vezetni valami hátasállatot?
Mondjuk meglovagolni a cocákat. Vagy esetleg egy háziasított Bloodsucker hátán láthatatlan üzemmódban körbeugrálni a zónát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).

shield