- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Köszi a választ, de közben sikerült összehoznom.
De az 1.4-es magyar telepítőt nem tettem fel hozzá, csak az OL2.1-es magyart.
A stalker mappából indítva okosan feltelepült a cucc. (nem a C:/-n van a game)
Nekem most ezek mennek.
ShoC 1.04
1.0005 paccs
OL2.2
OL2.2+Arsenal
OL2.1hun
Trade_mod_1.1
bonusz: max weight átírtam kicsit. (tök sokat szoptam vele, pedig le volt írva párszor)
Ezt egyszerűbb volt mint az összes fegyver és vért súlyát piszkálgatni.
Még erősen gondolkkodok valami "pályakezdő támogatás" kialakításában. De a 40ru-t nem tudom feljebb tornázni. Muszály lesz a pisztoly eladási árát feljebb vinnem, ha be akarok vásárolni Sidorovich-nál.
A maradék hiányzó magyar szövegnek még utána nézek az xml fájlokban, hátha sikerül kiegészíteni. Csak az első küldit csináltam meg, túl sokat nem tesztelgettem, de addig nem volt hiba.To ZIL Azért sejtem,
Sajnos nem OL2.2 kompatibilis a dolog ezért nem próbáltam még ki.
De lehet felteszek még egy ShoC-ot ezzel a moddal próba képpen. Modjuk annyira nem izgat, hogy gravírozott bajonettel rohangáljak, meg a kutyákból is elegem van. Viszont kiindulási alapnak mindenképpen jó lehet az általad tervezett mod-okhoz.mod:
To Bencom ™
Ez az ötlet tetszik, egy OL jelegü mod, Mad Max jellegű karakterekkel, járművekkel, fegyverekkel érdekes lehet.
Inkább mint a távcsöves kézigránát (nem tudom már ki mondta, de azóta ezen röhögök)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest