Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• emre

veterán

válasz NI8 #5832 üzenetére

Köszi a választ, de közben sikerült összehoznom. :R
    De az 1.4-es magyar telepítőt nem tettem fel hozzá, csak az OL2.1-es magyart.
    A stalker mappából indítva okosan feltelepült a cucc. (nem a C:/-n van a game)
    Nekem most ezek mennek.
    ShoC 1.04
    1.0005 paccs
    OL2.2
    OL2.2+Arsenal
    OL2.1hun
    Trade_mod_1.1
    bonusz: max weight átírtam kicsit. (tök sokat szoptam vele, pedig le volt írva párszor)
    Ezt egyszerűbb volt mint az összes fegyver és vért súlyát piszkálgatni.
    Még erősen gondolkkodok valami "pályakezdő támogatás" kialakításában. De a 40ru-t nem tudom feljebb tornázni. Muszály lesz a pisztoly eladási árát feljebb vinnem, ha be akarok vásárolni Sidorovich-nál. :DDD
    A maradék hiányzó magyar szövegnek még utána nézek az xml fájlokban, hátha sikerül kiegészíteni. Csak az első küldit csináltam meg, túl sokat nem tesztelgettem, de addig nem volt hiba.

To ZIL Azért sejtem, :U
    Sajnos nem OL2.2 kompatibilis a dolog ezért nem próbáltam még ki.
    De lehet felteszek még egy ShoC-ot ezzel a moddal próba képpen. Modjuk annyira nem izgat, hogy gravírozott bajonettel rohangáljak, meg a kutyákból is elegem van. Viszont kiindulási alapnak mindenképpen jó lehet az általad tervezett mod-okhoz.

mod:
    To Bencom ™
    Ez az ötlet tetszik, egy OL jelegü mod, Mad Max jellegű karakterekkel, járművekkel, fegyverekkel érdekes lehet.
    Inkább mint a távcsöves kézigránát (nem tudom már ki mondta, de azóta ezen röhögök)

Új hozzászólás Aktív témák