Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bencom ™
őstag
válasz

Mosquitoo

üzenetére
						én közben netezgettem, hogy addig had töltsön, meg kimentem wc-re is, (az se két perc volt
) és visszajöttem, akkor járt másfél percnél... pedig semmi mást nem töltöttem... asszem te linkeltél régebben egy másik klírszkáj előzetest, ami kb ugyanígy kezdődött, csak ugye a játék maga nem volt benne, csak az intró egy része... na az is ilyen volt, nem tudtam megnézni 
 pedig mondom, net megy rendesen, nem nálam kéne legyen a hiba... 
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
 - Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
 - 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) és visszajöttem, akkor járt másfél percnél... pedig semmi mást nem töltöttem... asszem te linkeltél régebben egy másik klírszkáj előzetest, ami kb ugyanígy kezdődött, csak ugye a játék maga nem volt benne, csak az intró egy része... na az is ilyen volt, nem tudtam megnézni 
 pedig mondom, net megy rendesen, nem nálam kéne legyen a hiba...
 shield