- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bencom ™ #5092 üzenetére
Na bakker, akkor most kimossák a zónát?!!
Vajon exoban lehet úszni? Hát asszem tényleg kell egy csónak, ha így folytatódik tovább....
Már a fegyverem is tiszta rozsda és az exoban is egyre nehezebb a mozgás, nem lessz ez így jó.
Chimera hmm lehet, hogy az lessz az nemtom. De az mindenesetre jó, hogy eddig én nem találkoztam vele, csak képeken. Így élőben azért mégis csak más.remington2: A gitáros számokat én is nagyon bírom. Sokszor megállok csak azért, hogy végighalgathassam őket, nagyon eltálálták ezt a fúk sztm jobbak, mint az eredetiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest