Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
AthlonXP
üzenetére
zseniális;>
na szal fruit puncchal úgy lehet javítani, hogy beállsz min 4 darab pelicevel az öveden (többel csak gyorsabb). ekkor min 120%os lesz az acid elleni resisted (resistcsökkentőket érdemes kivenni addig), tehát sebződés helyett gyógyulsz, és gyógyul a ruha is. időigényes (addig én pdat szoktam nézegetni, sérüléstől függően 0.5-2perc a max -minél nagyobb a ruha alap resistje, annál tovább tart-, viszont több artifacttal nagyon meg lehet gyorsítani), ámde figyelembe véve a highend vértek javítási költségeit megéri. működik a dolog electro anomáliával és BatteryAval (tehát min 4 darab ugyanolyan, +30% electro resist), BatteryBvel és Burnerrel (tehát min 4 ugyanolyan, +30% burn resist), és lehet, hogy működik 4 darap springgel és vortex/gravi anomáliákkal (ezt még nem próbáltam, mert vortexből elég nehéz kimászni, ha végeztél... esetleg rakétavetővel/gránáttal is meg lehet próbálni
).ez a trükk még az alapjátékból maradt, ott én így szoktam javítani a vértjeim, de megy itt is

artifactokat a dokinál érdemes eladni, ő tejel értük jól
mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Star Trek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Gear S3 - második kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen videókártyát?
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).
mire eljutsz először yantarba (tehát barba jutás után közvetlenül, bár érdemes beugrani army warehousera közben a Vintarért meg mellékesen megcsinálni a Kill the Stalkert Snitchnek és a Kill the Traitort a másik arcnak a barban), ha ügyes vagy össze lehet kaparni egy military suitra valót, azzal meg egyszerű lesz az élet
shield