Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apophis
üzenetére
Talán attól volt nehezebb, hogy jöttek durván a kutyás csapatok, az alapban azért ott még nerm voltak ennyire erőszakosak. Egyébként tényleg sokkal több cuccot lehet gyűjteni, a cipelhető súly pedig alapban 80kg az 50 helyett.
Kíváncsi vagyok, már alig várom a hétvégét.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Most olvastam el a hsz-ed végét.
Ezzel most megleptél, elég rendesen. Hogy érted, hogy nem hajlandó normálisan elfutni? Én 1024-es felbontásban játszom dx9-ben high beállításokkal és relative egész jól meg. Néha előfordúl, hogy pillanatra megál és tölt egy picit, de abszolút nem zavaró, simán játszható a game. Pedig az én gépem sehol nincs a tiedhez képest
, ezért sem értem, miért nem megy nálad normálisan.
Vagy esetleg jóval nagyobb felbontásban nem megy? Én mindíg ezt használom, már megszoktam, akkor sem veszem feljebb a felbontást, ha amúgy bírná a gép, én nekem ez bőven elég. Nálam a Priobi sztori mod ette meg a gépet ( ugyenilyen beálítások melett ), alig volt 12-15 fps ( néhol még annyi se ), használhatatlan volt, főleg ha löni kellett, mert akkor lövéseknél másodpercekig töltött a gép, pedig az a mod is nagyon jó lenne, de így nem megy.
A grafikán meg nem akarok lejjebb venni, mert akkor meg sokat romlana a minősége, pedig ez a mod nagyon széppé varázsolja a környezetet és ez nagyon tetszett benne. De gépújítás előtt vagyok, így majd később újra meglesem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MCDODO T03 fejhallgató
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel most megleptél, elég rendesen. Hogy érted, hogy nem hajlandó normálisan elfutni? Én 1024-es felbontásban játszom dx9-ben high beállításokkal és relative egész jól meg. Néha előfordúl, hogy pillanatra megál és tölt egy picit, de abszolút nem zavaró, simán játszható a game. Pedig az én gépem sehol nincs a tiedhez képest
, ezért sem értem, miért nem megy nálad normálisan.
Vagy esetleg jóval nagyobb felbontásban nem megy? Én mindíg ezt használom, már megszoktam, akkor sem veszem feljebb a felbontást, ha amúgy bírná a gép, én nekem ez bőven elég. Nálam a Priobi sztori mod ette meg a gépet ( ugyenilyen beálítások melett ), alig volt 12-15 fps ( néhol még annyi se ), használhatatlan volt, főleg ha löni kellett, mert akkor lövéseknél másodpercekig töltött a gép, pedig az a mod is nagyon jó lenne, de így nem megy.
A grafikán meg nem akarok lejjebb venni, mert akkor meg sokat romlana a minősége, pedig ez a mod nagyon széppé varázsolja a környezetet és ez nagyon tetszett benne. De gépújítás előtt vagyok, így majd később újra meglesem. 
shield