Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Igen, a játék szerintem is nehezebb lett. Amíg én eljutottam a vasúti hídhoz, addig 2 kutyákkal, farkasokkal és zombikkal teli falka támadott meg. Utánna meg ráadásúl még egy csomó kis patkány szerű lény is jött, nálam meg csak egy kis pisztoly volt alig 50 tölténnyel meg ami a tárban volt. Csak úgy tudtam megszabadúlni tőlük, hogy visszafutottam stalkerekhez, ahol kezdődik a játék és ők leszedték a nagyját.
Szerencsére azóta csak az X18-as labor elhagyása után támadott meg megint 2 falka, ráadásúl éjszaka, így alig láttam valamit, szakadt az eső és a villámok fényénél lövöldöztem mindenfelé, ahol mozgást láttam, nagyon kemény volt!
Mindezeket leszámítva szerintem is nagyon jó lett a játék ezzel a moddal, az eredeti is nagyon tetszett, de ez nagyon ott van. Sokféle új szörny is van, meg végre mostmár lehet használni az "artifactokat" ( tűzgömb, gravi ) és grafikailag is szebb lett ( bár nekem az eredeti is tetszett ).
Tényleg csak ajánlani tudom én is mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest