- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16106 üzenetére
Megvan, mutatja a térképen a biztos helyet, egy barlang az ATP közelében, ami nincs az eredeti pályán. Egyre jobban kezd tetszeni ez a játék, roppant változatos és nincs benne kötött történet, ami miatt futkosni kellene. Minden pályán történik valami, de egymástól függetlenül. Legalábbis ezt vette ki eddig. Ahol most járok, az a holt Zóna, a térkép jobb oldali része. Inkább Lost Alphás pályákból áll, de pld. a Szemétdomb és a Kordon egyben van, nincs átlépő közöttük és Kordon végén van egy bazi nagy erőd, ahonnan tovább lehet menni a Fotografos Outskirtre, csak éppen egy rakás automata gépfegyver úgy tüzel mindenre ami mozog, hogy egyelőre fogalmam sincs hogy jutok át rajtuk
Egy másik teleporton átjutottam egy teljesen más szekcióba... nem tudom mi következik.
Hogy mért jobb ez a mod az Anomalynél? Azért, mert tartalmazza az összes pályát, de a pályák összes változatait is, nagyrészt módosítva, plusz vadonatúj pályák is vannak benne végre. Pld. Kordonból 3 verzió is van, a Szemétdombból is, benne vannak a Lost Alphás pályák stb., és ezek mind összekapcsolva érdekes módon. Kár, hogy a szöveg értehetetlen mert épp most belecsöppentem egy második világháborús balhéba a Halott Kordonon, ahol az oroszok a kitörés miatt szétszéledtek és nekem meg kell keresnem őket és vissza kell vezetnem egy barlanghoz, a tiszthez. Közben a nácik annyira gonoszok, hogy messziről csak rád néznek és halott vagy, ezért őket egyszer le kell mesterlövészkedni. Állítólag meg tudjuk változtatni a csata kimenetelét az időt manipulálva - valami ilyesmit vettem ki a sok gagyvalékból. Abszolút ötletes ez az egész felhozatal, csak mint mindig, most is hiányzik az a tipikus kicsit több igényesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest