Hirdetés
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Hálózsákot, Szidor árul, de csak a játék elején. Valamelyik karakter emlegette is ezt. Ha jól emlékszem, 5000rubelért. Bár ezt a fordításból tudom, lehet hogy be sem került a játékba. A játék vége felé is lesz majd nála. Voltak olyan problémák fordításkor két alkalommal is, Csehovnál és a Kapitánynál, ha a párbeszéd hosszú szövegét lefordítva bemásoltam, kidobott a játék. Ha alaposan rövidebbre fogtam, úgy jó lett. Ennek az okára nem jöttem rá. Viszont így sok információ kimaradt. A zsoldos támadáskor én kiszaladtam a benzinkút elé, és onnan ritkítottam őket. Párszor engem is kidobott, de még belefért. A labirintus nekem úgy sikerült, hogy elszaladtam a kisóriás mellett, majd jobbra, és megláttam az átjárót, és ez már támpont volt. Utána azért még voltak kanyarok, csak nem kell eltéveszteni az irányt. Megnéztem, ott volt megint a műtárgy közel az átjáróhoz, kicsit jobbra a Sötét vőlgyben.
Ja igen új játékot kezdtem este, mert a mentéseket régebben töröltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- OLED monitor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hyundai, Kia topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield