- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59 #15079 üzenetére
Kaluginnak sajnos egyelőre ez az utolsó könyve és ha nem csak akciókra vágyik valaki, hanem a Zóna misztériumára, legendáira és a sztalkerek személyiségének fejlődését is szeretné nyomon követni (a Ház a Mocsárban történeténél mindenképp akciódúsabb, a Végzetes álmoknál kissé „lelkizősebb” de végig izgalmas, fordulatos, misztikus. Ki is ez a Jaeger amikor a történet véget ér? Ember még, vagy a Zóna teremtménye? Pozitív, vagy negatív karakter? Irigyeljük, szánjuk, kárhoztassuk? Mindenki döntse el maga.), mindenképp ajánlott. Vannak benne akciók is természetesen. Illetve van a történetben egy „lyuk”, amit nem fejt ki a szerző, emiatt akár hiányosnak, kidolgozatlannak is tűnhet, de szerintem kerek egész így is. Az út azon szakaszába, amit egyszerűen „átlép”, mindenki beleképzelheti a saját verzióját.
Az írónak van még egy évek óta készülő, de még mindig csak félig kész regénye, amiben mindhárom eddigi könyvéből szerepeltet karaktereket. Úgy tűnik, ő is kissé túlbonyolította a történet, mint Martin a magáét és nem tudja befejezni… Lehet, hogy abban valamikor fény derül (ha elkészül valaha is) az ebben ki nem részletezett, emiatt rejtélyes néhány nap eseményeire is.
Ha valaha is elkészül vele, remélem, az is megjelenik majd magyarul. Az biztos, ha kész lesz és megérem, én mindenképp lefordítom, ha másnak nem, magamnak, mert amit eddig láttam belőle, az alapján érdekesnek tűnik…
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest