- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #13337 üzenetére
Fura, de a tényleg halk Vintorezre lövöldözéssel reagáltak, míg a baromi zajos „Tőrre” csak futkosással. Ellenőriztem a fordítást, de tényleg a vadászkést (ohotnyij nozs) ajánlja a feladatleíró is, nem a „Tőrt”.
A túszokra marha nehéz vigyázni, mert az őr kilövésére még nem reagálnak, de amint egy tag később úgy hal meg, hogy látják, kirombolnak a fészerből és lövöldözni kezdenek, a zsoldosok meg pikk-pakk leszedik legalább az egyiket. Megjegyzem, amíg őrizték őket, valami civilruhaszerü volt rajtuk, de mire visszaértek a haverjukhoz, már golyóálló páncél.Más: az Idő Folyója: elég besétálni a híd alá a jelölt helyre, és elalszik a karakter. Az álom, amit lát mindegy, de eszébe jut ez-az. Ha jól látom pl a monolitkulcsok, bár nem kizárt, hogy ez korábban került a Naplóba, nem ekkor.
A Naplót amúgy is érdemes nézegetni, pl amikor Nyemec találkozik valakivel és halkan, oroszul tárgyalnak. A szöveget nem találtam meg leírva és annyira motyogós a hang, hogy nem igazán értem, de a Naplóba került róla elegendő infó. Kiegészítem a feladatlezáró üzenetet annyival, hogy olvasd át a Naplót.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest