Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Gery D. #12186 üzenetére
Én a Vadászokat ott nem tudtam megvédeni a zsoldosoktól. Ha nem engem, akkor őket nyírták ki seperc alatt. Nem is kaptam jutalmat, de nem volt gond tovább. A megbízó egyet húzott a száján és annyi. Talán utólag módosítottak a feladaton, mert az tényleg egy gócpont volt. Később viszont ugyanott Zahar embereit kell megvédeni, az sikerült és fontos is, mert ha nem Zahar többé nem áll szóba
. Most fedeztem fel, hogy az egyik mérnöknél a Bárban a PDA-dat be tudod hangolni mutánsokra is. Csak egy halom katonai PDA kell és az illető mutáns testrészeiből néhány. Ezt az opciót eddig még egy modban se láttam, de qrvára hasznos főleg a vérszívók, burerek és controllerek ellen, mert azok a legalattomosabb mutánsok ebben a modban, főleg a laborokban. Így a minimap épp időben jelzi a mozgásukat ahhoz, hogy fel tudj készülni a támadásukra. Ez az egyik legokosabb újítás amivel eddig találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest