Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sensut őstag Sajna nem attól van. Az ENB-nek van egy on-fly beállítási lehetősége is (Shift Enter), ott lehet egy csomó grafikai dologgal játék közben is kísérletezni, de ez nem attól van. Ez valami textúra shader dolog, amire nincs beállítási lehetőség. Legalábbis én nem jöttem rá még. Ja, amúgy kipróbáltam a d3d9.dll nélkül is. Nappal még elmegy, na de sötétben a fejlámpánál borzasztó. De végül is nem estem seggre ettől a modtól, egyre inkább úgy tűnik, hogy újra bejárom a már jól ismert pályákat, csak más szemszögből, ám jó lineárisan, parancsra. Közben alig találni valamit, minden tiszta üres, jó nagy szívatások vannak a mutánsokkal, ami már kezd az agyamra menni. Valahogy semmi sincs itt egyensúlyban, vagy logikusan kialakítva. Adnak 40 pisztolygolyót egy stukkerhez és elküldnek ruha meg kötszer nélkül, hogy nyírjak ki vagy 10 ormányost? Hát hülye, aki ezt kitalálta. Na meg közben jönnek a vérszívók is. Aztán fél napig keresgélek egy kütyüt a szarkofágban, míg végül meg kellett néznem a Youtube-on egy sima ST2 végigjátszásban hogy hol van, és kiderül, hogy nálam nem is látszik a tárgy, viszont ott van és felvehetem látatlanul. Lehet ez is egy renderelési hiba, nem tudom  . Na meg mi a f...nak kellett a fegyverekre biztonsági zár. A lövési mód váltásához hozzácsaptak egy nullás pozíciót, amikor a fegyver be van biztosítva. Na ez mire való, arra nem jöttem rá, arra viszont soká, hogy mért nem akar lőni az AK. Minden esetre eddig számomra a Lost Alpha a nyerő és az egyetlen mod, ami méltó az eredeti részekhez, és hozza azok hangulatát az újítások ellenére is . Na meg mi a f...nak kellett a fegyverekre biztonsági zár. A lövési mód váltásához hozzácsaptak egy nullás pozíciót, amikor a fegyver be van biztosítva. Na ez mire való, arra nem jöttem rá, arra viszont soká, hogy mért nem akar lőni az AK. Minden esetre eddig számomra a Lost Alpha a nyerő és az egyetlen mod, ami méltó az eredeti részekhez, és hozza azok hangulatát az újítások ellenére is . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Hardcore café
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Na meg mi a f...nak kellett a fegyverekre biztonsági zár. A lövési mód váltásához hozzácsaptak egy nullás pozíciót, amikor a fegyver be van biztosítva. Na ez mire való, arra nem jöttem rá, arra viszont soká, hogy mért nem akar lőni az AK. Minden esetre eddig számomra a Lost Alpha a nyerő és az egyetlen mod, ami méltó az eredeti részekhez, és hozza azok hangulatát az újítások ellenére is
 . Na meg mi a f...nak kellett a fegyverekre biztonsági zár. A lövési mód váltásához hozzácsaptak egy nullás pozíciót, amikor a fegyver be van biztosítva. Na ez mire való, arra nem jöttem rá, arra viszont soká, hogy mért nem akar lőni az AK. Minden esetre eddig számomra a Lost Alpha a nyerő és az egyetlen mod, ami méltó az eredeti részekhez, és hozza azok hangulatát az újítások ellenére is  .
 . shield
 shield