- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlitos
csendes tag
Ja, majd elfelejtettem: nem tom h nektek is így van-e, de nekem amikor be kell védeni a banditáktól a bázist a roncsteleptől nem messze (vmi vasúti pályaudvar szerűségen, ez is mellékküldetés, többször is meg lehet csinálni, ha arra járunk) a végén egy stalker segítséget kér, fekszik a földön, a bejárat előtt, kér elsősegélycsomagot, de egyszerűen csak annyit tudok mondani neki, h 'Viszlát!', pedig van egy rakat elsősegélysomagom.
A kordonnál is előfordult egy hasonló. mikor már többször visszamentem, a vasúti átjárónál, ahol melléküldetésben meg kell tisztítani a terepet (két éület, meg traktorok) ott is van egy ilyen de tőle meg tudom kérdezni h mi a baj, adok is neki csomagot, de nem kel fel, ugyanúgy fekszik és csomagot kér. ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest