- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Műxik a gyorsmentés, most már csak az nem tetszik, hogy a hullák motozásakor nemtom kitárazni a fegyvert és csak a töltényt lenyúlni, egy jobb gomb- kitáraz menüt dobhattak volna az átkutatásnál is, na mindegy, ezzel még együtt tudok élni.
Az sokkal inkább zavar, hogy nem csak nekem van felszerelve a gránátvető a puskára LOL
Meg lehetnének a zónában hivatásos kereskedők, mint a falloutban, ...az milyen király volt, szarásig voltak tölténnyel meg fegyverekkel és mikor már combosabb volt a karaktered simán leszedted a könnyű kis őrségét (4-5 ember) aztán kiraboltad,nem voltál arra kényszerülve, hogy olyan fegyvert használj , amihez stimmel az ellenség skulója, különben kifogysz A mesterséges inteligencica egész jó, csak a ''védj meg'' küldetések során vannak gondok , a hülyélye előre megy a kispityujával, amíg én a táskámban turkálok, aztán mire fegyvert váltok szarrálövik és a küldetést már buktam is... na sebaj, majd másodszor odafigyelek ezekre is.
Ja meg az övet mé nem lehet fejleszteni, hogy több képződményt tudj használni? ...ez kibacás, állandóan szarásig vagyok cuccal és nincs hová tenni a kitartást növelő képződményeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest