Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• volvoguy

addikt

én nem láttam a stalker filmet, csak olvastam róla. ha jól tudom nem konkrétan chernobyl-hoz köthető a sztorija, hanem asszem valami idegentámadás, vagy valami más az alaptörténet, de nem chernobyl. amugy, én szerintem tuti jó film, mindneki azt irja róla, csak nemtom....jó lenne, ha lenne egy oylan vltozat is, ami kicsit közelebb áll a játékhoz...egyfajta silent hill szerű film.....aminek chernobyl lenne az alapja, félelmetes lenne, horror magyarán, mutánsokkal, de megmaradnának a stalker c. filmre jellemző párbeszédek, lassu kibontakozás, kameramozgás, tehát az operatőri munka, mert sztem chernobyl maga adhat egy filmnek egy oylan alapszotirt, ami az egészet misztikussá tenné....félelmetessé, elgondolkodtatóvá....és még nem is készült róla konkrétan film....

más:kettes nehézségi szinten nyomom, és rohadt nehéz. a szeméttelepnél vagyok, és mindenhonnan jönnek a banditák, keményen kell kommandóznom, hogy éljek, de jó látni, hogy a forgószél is besegít :))
    tetejében még a zsákom is teli, és ne mtudom mit rakjak le, mert mindent fontosnak találok, van 8 üveg vodka, 14 elsősegély, 40 kötszer, 1000 pisztolylőszer, meg shotgunba is 2féle bullett....és hamar kiszusszanok :((

hol tudok szerezni sugárzás álló ruhát? azt majd később kapom meg?

Új hozzászólás Aktív témák