- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
én nem láttam a stalker filmet, csak olvastam róla. ha jól tudom nem konkrétan chernobyl-hoz köthető a sztorija, hanem asszem valami idegentámadás, vagy valami más az alaptörténet, de nem chernobyl. amugy, én szerintem tuti jó film, mindneki azt irja róla, csak nemtom....jó lenne, ha lenne egy oylan vltozat is, ami kicsit közelebb áll a játékhoz...egyfajta silent hill szerű film.....aminek chernobyl lenne az alapja, félelmetes lenne, horror magyarán, mutánsokkal, de megmaradnának a stalker c. filmre jellemző párbeszédek, lassu kibontakozás, kameramozgás, tehát az operatőri munka, mert sztem chernobyl maga adhat egy filmnek egy oylan alapszotirt, ami az egészet misztikussá tenné....félelmetessé, elgondolkodtatóvá....és még nem is készült róla konkrétan film....
más:kettes nehézségi szinten nyomom, és rohadt nehéz. a szeméttelepnél vagyok, és mindenhonnan jönnek a banditák, keményen kell kommandóznom, hogy éljek, de jó látni, hogy a forgószél is besegít
tetejében még a zsákom is teli, és ne mtudom mit rakjak le, mert mindent fontosnak találok, van 8 üveg vodka, 14 elsősegély, 40 kötszer, 1000 pisztolylőszer, meg shotgunba is 2féle bullett....és hamar kiszusszanokhol tudok szerezni sugárzás álló ruhát? azt majd később kapom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mafia: The Old Country teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest