- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Apophis #2361 üzenetére
Amikor a bárba kell mennem leadni a csaposnak a dokumentumokat.Nem könnyű fokozatban tolom, szóval vannak helyek ahol "vért pisálok".
Mivel úgy gondoltam most elmélyülök jobban a STALKER-ben, menő voltam és mindenféle követ az övemre aggattam mert hogy az milyen jó lesz...aztán kiderült hogy azért haltam meg 888x mert az övemre aggatott kövek mérgeztek folyamatosan.Elhajigáltam őket, és azóta tovább tudtam jutni.Nagyon bejön a játék és szvsz. meg fogom venni eredetiben hogy tudjak a neten is nyomulni. Grafikával nincs gond, 100-170fps között ugrál 1680x1050-be mindent max.-ra téve!
Rég nem láttam ennyire tökéletesre sikeredett játékot, és ahogy elnézem nem is lesz rövid!
Még nagyon az elején vagyok de ha elakadok, sikítani fogok!Bár szeretem magamtól megoldani a nehézségeket, csak akkor fogok segítséget kérni ha végképp nem jövök rá a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Bluetooth hangszórók
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest