Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
pszihopata85
üzenetére
Engem 5 percenként kidob a legújabb verzió, ezért sem nagyon játszom vele már.
-
Yutani
nagyúr
válasz
cheatergs
üzenetére
Valahogy ezt a mutáns sztori vonalat elég feleslegesnek éreztem.
Amikor kiengednek egy fegyverrel, én a Darkscape-en keresztül felmentem északra, közben a parton lévő bandita fészket is kifüstöltem sok újratöltéssel, így lett ellátmányom. Aztán később feladat is lett volna végezni velük, de mondom anyátok, elég volt egyszer.

-
Yutani
nagyúr
Jól megszívattam magam az X-18 laborral. A födémen keresztül mentem le, megcsináltam lent a küldetéseket, majd jönnék ki, de nem tudok, mert a hátsó kódos ajtót nem nyitottam ki, mert ugye nem azon keresztül jutottam le. Visszatöltöttem egy korábbi állást, elkommandóztam a hátsó ajtóhoz, aztán lehetett megcsinálni megint a dokumentumgyűjtést és a fájl letöltést. Persze másodjára gyorsan ment.

-
Yutani
nagyúr
válasz
cheatergs
üzenetére
Köszi urak! Végül az lett, hogy bekommandóztam az épületbe, ahol a labor bejárat van. Az átszakadt födémeknél (ahol anomália van és lent a labor bejárata) az emeleten találtam egy 100%-os LR300-at a lyuk mellett, szóval érdemes volt császkálni egy keveset. Néhány monolitost és katonát kinyírtam, aztán lementem a laborba, most ott bolyongok. A vérszívós jelenet már megvolt és el is intéztem a dögöt egy sörétessel, amit szintén még fent az emeleten találtam a födémben lévő lyuk mellett.
-
Yutani
nagyúr
Sziasztok! A Sin csoport vezetőjének megbízásából kell az X-18-ba mennem Sötét Völgyben. Azt az épületet előtte a Monolith birtokolta, de jöttek a katonák, nekem meg menekülni kellett. Most visszatérve rengeteg katona van, nagyon jól lőnek és szívósak. Igen nehéz oda bejutni, ráadásul mintha oda spawnolnának, elkezdtem őket írtani, és még mindig nagyon sokan vannak. Mit tudtok erről a helyzetről?
-
Yutani
nagyúr
Hello stalkerek! Lost Alpha modhoz milyen grafikau modot/tuningot javasoltok a lehető legjobb minőség eléréséhez? A legutolsó DC verzióval játszom, ehhez kellene valami overhaul.
Új hozzászólás Aktív témák

- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi