Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Menni fog, csak el kell találni a beállításokat.
-
sheep
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
De, szerintem ha mindent leveszel alapra (dx9), akkor menni fog.
-
shield
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Reméljük.
-
Dhampir
félisten
válasz
Heroes fan
üzenetére
Addig hallgassunk egy kis pop muzsikát az ukrán női bandától.

-
PeL
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
A lényeg hogy dynamic render-t hanyagold ha rosszul fut, fél-statikus vagy statikus renderrel jól fog futni szerintem, közepes beállításokkal. Meglepően jól futott nálam a Call of Pripyat anno egy 64MB-os Radeon 9500-ason egy AMD Sempron 3100+ és 1GB RAM mellett is ami azért nem igazán mai darab
Dynamic DX9 renderen megfeküdt (valszeg kevés volt a 64MB VRAM), amint levettem static renderre szárnyakat kapott. -
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Lost Alpha-nak épphogy elég lesz. Processzor szenvedni fog az alacsony órajel és IPC miatt, VGA 1280-as felbontásra elmegy, de nem a legjobb.
Ha van legalább 4GB rendszermemória (RAM) akkor mennie kell, 3GB necces, 2GB nem elég. -
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ha leírod miféle gép akkor tudunk rá mondani valamit.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ez így nem kicsit félrevezető először idetévedők számára. A 9 éves gép az Core 2 proci 4870-nel. Ezen garantálom, hogy nem fog neked futni 1080p 60 fps értékekkel magas beállításokkal. A "gagyi gépigény" minimum ezt jelenti, bár nekem ez a szóösszetétel furcsa.

-
cheatergs
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Az RNG-je vetekszik a WOWShipével, de így is messze élvezetesebb annál.
-
törölt tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Mert egy 10 éves játék módosított változata.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem értem, úgy tudom, az 1.3003-nál tartanak...
-
kekeeci
senior tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Lost Alpha premier??? Valamiről lemaradtam?
-
válasz
Heroes fan
üzenetére
Máshol offoljatok.
-
PeL
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem tudom hol nézted ezt, de ilyen kártyája nem sok embernek van. 4K-hoz lehet ez a minimum, amúgy sokkal barátibb a gépigénye ennél:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=23302&game=Project%20CARS%202
-
MATEO6600
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem akarok

-
Dhampir
félisten
válasz
Heroes fan
üzenetére
Köszi, hogy szóltál.
2017-ben egy rakás nagy sorozat lesz 10 éves, gondolok itt a Witcherre, a Crysisra vagy a BioShockra. Az első szülinapos a sorban azonban a S.T.A.L.K.E.R., amelynek első, Shadow of Chernobyl című epizódja sok csúszás és nehézség után végül 2007. március 23-án jelent meg, kizárólag PC-re. A program igazi kultjáték lett, máig vannak rajongói, a két mellékágat azonban nem követte számozott folytatás, mi több, a fejlesztőkre is alaposan rájárt a rúd. A PC Guru csapata azonban úgy gondolta, ideje kideríteni, mi lett a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel, így felvettük a kapcsolatot a GSC egyik volt munkatársával, és elbeszélgettünk vele a széria múltjáról, jelenéről és jövőjéről – az eredmény egy 8 oldalas anyag, amit elsősorban a Stalker-széria szerelmeseinek ajánlok.
De rovataink és extráink között találhattok egy gondolatébresztő cikket az Early Access üzletmodell állapotáról, megjelenése előtt próbálhattuk ki a Stalker: Lost Alpha Developer’s Cut változatát,...
Új hozzászólás Aktív témák

- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dynamic DX9 renderen megfeküdt (valszeg kevés volt a 64MB VRAM), amint levettem static renderre szárnyakat kapott.