Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Veszett Róka

csendes tag

válasz Pet84 #9154 üzenetére

Sajna még nem láttam a játékot élőben, most más prioritásaim vannak pénzben és időben is. DE:
    Megnéztem egy jópár részt mindenféle playthrough videokból. Örültem, hogy nagyon sok helyszínt felismertem a régebbi játékokból, és pont ugyanennek nem is örültem. Kicsit olyan "menjünk biztosra, csináljuk megy még egyszer ugyanazt" érzés volt bennem, ha már régen bejött a Yanov station, akkor idén is be fog jönni. Szóval nem felpimpelt régi helyszínekre várok, hanem újakra, ugyanis nekem a játék legnagyobb élményét az aprólékos felfedezés adta. Órákon át képes voltam bolyongani az elhagyatott vidéken, és ami Dezoék legnagyobb erénye, mindig találtam is valamit. Ha más nem, egy roncs, egy összeomlott viskó, vagy elhagyott őrbódé mindig tartogatott felfedezni való dolgokat, vagy ijesztő ellenfeleket - izgalmakat. Ezt nem láttam az új helyszínek között, mintha valahogyan a szemét tényleg csak szemét lenne és nem érdekesség. De még egyszer hangsúlyozom: élőben még nem volt szerencsém hozzá. Majd talán nyáron.

Új hozzászólás Aktív témák