- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs #6680 üzenetére
Grindelni? (darálni?)
Nyelvújító vagy.Az ide-oda szaladgálás megtörtént, ám engem nem zavart a sok séta, csak a bánya felé vezető rész volt unalmas. Borongáson kitapasztaltam, hogy hol kell átmenni a másik oldalra mikor tudok a szikla tövében elfutni, vagy kikerülni az anomáliákat, így bár lőttek rám, de megúsztam harc nélkül. Tehát a bányában elszedett felszerelés nélkül is túl lehet élni, csak a banditákkal való kényszerű megütközés jelentett kínszenvedést.
Egészében annyira nem jött be a játék, de vannak benne nagy ötletek, és ezek a részek tetszettek:
- részeg bandita
- a baráti izlom, akit megsajnáltam magányosan ácsorgásában
- az X-laborok világa
- a professzor rádiójában (és még valakinél hallottam) sugárzott adás (az orosz kiadással játszottam, nem tudom, hogy nálatok is ugyanez volt az alapjátékban?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest