Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramachandra
csendes tag
Az eredeti Stalker irreális, de hát ha valóságot akarok csak kimegyek itt a folyópartra, nagy a tér és ott sincs semmi a bokrok között + jól ki van dolgozva
Az eredeti gaméban mindent átkutattam, mert érdekes, rizikós volt felderíteni meg leltem is valamit. Hiányzanak továbbá a banditák és egyéb NPC-k is akik ide oda kóvályogtak a térképen, de mintha kutya, vaddisznó se lenne annyi mint volt. A mestersége inteligencia egy fokkal jobb mint a bot jelenleg. Szóval ezeket a dolgokat mind orvosolni még jó időbe beletelik.
Olyan mintha az eredeti játékból a grafikát és egyes részleteket ültettek volna át és a többit teljesen újra létre akarták volna hozni az alapoktól, de ezáltal azt is kidobták amit meg kellett volna hagyni, és bevezettek olyan újításokat amit meg el kellett volna kerülni. Személy szerint engem már a súlykorlát is irritált az egész szériában és mindig texteditorban megoldottam a gondot, na most még a töltényt is pakolásszam.
Valahogy az az érzésem eddig a grafikába, új helyszínekbe veszett bele eddig a csapat legtöbb energiája a játékmenet, küldetések, részletek kárára. Őszintén remélem a jövőben megtörténnek a szükséges fejlesztések és akkor az eredeti Stalkertől meglehet másabb, de jobb játék lesz majd belőle, vagy jön valaki és csinál hozzá valami profi Mod-ot. -
törölt tag
Korábbi verziókban voltak folyamatosan újratermelődő ellenek, volt hogy egy töltés után termett a semmiből 10-20 kutya vagy egy kisebb csapat bandita az ember előtt.
Engem idegesített a dolog, amikor 26.szor kellett ugyan azt az ellenséges tábort kitakarítani, de a hébe-hóba kószáló csapatok egyáltalán nem voltak rosszak.A mesterlövész fegyverek erősen csökkentik a "közvetlen kapcsolatteremtési lehetőségeket" és rengeteg lőszert lehet hozzájuk találni. Az is baj hogy az ellenfelek ugyan oda spawn-olnak, újratöltés után nincsenek meglepetések.
Szerintem is túl könnyűek -egyenlőre- a feladatok, talán 1-2 bolyongós volt ami gondolkodtató volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az eredeti gaméban mindent átkutattam, mert érdekes, rizikós volt felderíteni meg leltem is valamit. Hiányzanak továbbá a banditák és egyéb NPC-k is akik ide oda kóvályogtak a térképen, de mintha kutya, vaddisznó se lenne annyi mint volt. A mestersége inteligencia egy fokkal jobb mint a bot jelenleg. Szóval ezeket a dolgokat mind orvosolni még jó időbe beletelik.