Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchmittFire
csendes tag
Sajnos egy kicsit én is így érzek, eléggé üresek a mappok. countryside-on pl agyhalál. vagy a katonai raktáraknál. Még talán az zavar, hogy akkor is rossz a hírem ha rossz embereket ölök meg pl most a reputation-om bad mert nem tudom hány banditát, monolithost, zsoldost öltem meg, ha pedig plust akarok szerezni azt meg gyakorlatilag lehetetlen. pl elvállaltam és megcsináltam a tudósok összes szerezd meg ezt-azt küldijét de semmi emelkedés. meg duty-sok küldijei amik a főszálban vannak azokért sem kapok semmi plust.
de hát ez betudható annak hogy elég befejezetlen állapotban kellett kiadni. sztem 2-3 patch után fel lesznek töltve a helyszínek.
azonban még így sem tudok mérges lenni a játékra, egyszerűen imádom

aprópó valaki tud jó tippet honnan szerezhetnék stash infókat mert van egy két helyszín ahol különösen érdekel mit rejtettek el a ládákban pl countryside-on a hatalmas gödörben lévő kis szigeten a pottyantosban levő ládában mi lehet? (na meg hogy lehet odajutni
) meg forestben annak az elektromosságot szóró monolit féleségnek a tövében levő ládában mit dugtak el?
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) meg forestben annak az elektromosságot szóró monolit féleségnek a tövében levő ládában mit dugtak el?