- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir #1083 üzenetére
Hát nem, plusz az a nagy büdös helyzet hogy egyrészt nincs nagyon időm foglalkozni vele (családi és egyéb okok miatt), másrészt a lelkesedésem sem akkora mint gondoltam (nem a játék, hanem a magyarítás készítése iránt, gondolom ez részben az előbbi okra is visszavezethető). Plusz nem tudom ki írta az angol szöveget hozzá de sokszor itt is kirakózni kell, mert nem értem meg egyszerűen az angol szöveget mert keszekusza.
Szóval itt most megragadom az alkalmat és hivatalosan is lemondok a magyarítás készítéséről.
LeoDelux fordítja fixen, rajta kívül még megkapta a linket op.erik, Plazmacucci és Vladi vállalt pár apróbb részt belőle. Dev_null is jelezte hogy részt venne a fordításon de rá már nem írtam mert azt hittem elegen leszünk rá. Ha valaki úgy gondolja hogy fordítana az küldjön PÜ-t LeoDelux-nak és kérje el tőle a linket a szöveghez. A többi fordítóval azért egyeztessetek hogy ki mit fordít és fordított le eddig, hogy ne csináljátok többen ugyanazt feleslegesen.
Mindenkitől elnézést kérek és jó munkát a fordításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest