Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7851) Jhoness válasza Sensut (#7850) üzenetére


Jhoness
újonc

Köszönöm az infót, hát nem vagyok feldobva, mert igen érdekes történet részekkel egészítették ki az atmoszférát ezek a pármondatos kis storyk a dokumentumokban☹️.
Yantar után vagyok, kezdjem előről ha nem akarok lemaradni a dokumentumos küldikről? 🤔

Valaki nem tud esetleg egy kronológiát ami szerint kimaxolható a játék, mert ügye itt is bebizonyosodott, hogy nem mindegy milyen sorrendben questel a Stalker. :)

(#7852) Sensut válasza Jhoness (#7851) üzenetére


Sensut
őstag

A kérdés csak az, hogy egyáltalán át lehet-e bármikor is adni neki a dokumentumokat? Én is már a külvárosban próbáltam volt először odaadni, de már nem érdekelte.

(#7853) Jhoness válasza Sensut (#7852) üzenetére


Jhoness
újonc

Valahogy csak le le lehet neki adni, Forest után még van 4-5 helyszínen "cetli gyűjtögetős" küldetés a Wikipédia szerint :D

Úgy döntöttem újra kezdem az egészet, elég hosszú lesz elérni a mostani részig, de nekifutok, és a dokumentum gyűjtögetéseket prioritásként fogom kezelni, ha jól emlékszem van ráhatása a végkifejletre az összegyűjtött doksiknak. :)

Azt hiszem Agroprom-nál kaptam a Forest dokumentumos küldetést, de nem foglalkoztam vele, mert "papírt gyüjteni bármikor lehet" (<----False!), szóval elmentem a Rosztok M.factory-ba meg Yantarba, onnan Mocsár, meg Halott város és Katonai raktárak is... szóval elég sokat haladtam, na de majd most! :)

[ Szerkesztve ]

(#7854) Sensut válasza Jhoness (#7853) üzenetére


Sensut
őstag

Hát én is most akarok nekifogni kipróbálni az expansion packot és ezekre fogok koncentrálni. Talán egyből a feladat kiosztása után elfogadja, hátha.

(#7855) Fred23


Fred23
nagyúr

EZT próbálta már valaki? Jónak tűnik számomra.

(#7856) Fred23 válasza Fred23 (#7855) üzenetére


Fred23
nagyúr

Kell még neki néhány hónap, de ha bugmentesítik, szuper lesz!

Lost Path kedvcsináló képek:

A képeken van pár adat a gépigényről; 1280x800-ban a sima Intel HD 630 szépen viszi, vagyis még egy GT 1030 vagy RX 550 is elég neki 1080p-re. :) A RAM-ra is figyeltek állítólag, és tényleg keveset is eszik, bár manapság ritka a 8GB RAM alatti konfig.

[ Szerkesztve ]

(#7857) Sensut válasza Fred23 (#7856) üzenetére


Sensut
őstag

Amúgy miről szól ez a mod, mert nem tudom kivenni a leírásból. Valami Clear Sky szerű frakció háború? Ahogy látom bázisokat kell elfoglalni meg ilyesmi. de azt látom, hogy nincs köze a LA-hoz, úgyhogy jobb lenne átköltözni vele a CoP topikba.

[ Szerkesztve ]

(#7858) Jhoness válasza Sensut (#7857) üzenetére


Jhoness
újonc

Ahogy láttam, Cop és Coc platformra van szükség. Gondolom valami textúra javítás plusz esetleg pár fegyver.
Egész jól haladok az újrakezdéssel, arra gondoltam, hogy ha nagyon lassú lesz akkor vissza veszem kezdő szintre, de szerencsére nem kellett. Már jövök fel Strelok búvóhelyéről, és azt vettem észre, hogy mikor először jártam itt, volt lenn egy irányító és egy katona, akit “irányított”, De ezúttal egyikkel sem találkoztam, cserébe volt 2 katona legalul a “medencéknél”. Kellemes felüdülés, hogy nem csak máshol vannak ellenfelek, hanem más ellenfelek is vannak az újraindításnál. 👌👌👌

(#7859) Fred23 válasza Sensut (#7857) üzenetére


Fred23
nagyúr

Igen, frakciók háborúznak egy hatalmas mapon. 20GB feltelepítve az egész játék. Ahogy Jhoness is írja, Call of Pripyat & CoC alapokra épült, ebben-abban felturbózott mod. Nekem nagyon bejönne, ha nem lenne bugos, illetve nem lenne hiányos az angol fordítása.

Lost Alpha is bugzik rendesen nálam, várom a következő változatot.

(#7860) Sensut válasza Fred23 (#7859) üzenetére


Sensut
őstag

A sima LA jól ment nálam, de ez az extended packal felturbózott változat már 2x is behalt mire visszaértem Agropromból, úgyhogy ez sem tökéletes.

(#7861) Sensut válasza Jhoness (#7853) üzenetére


Sensut
őstag

Nos, sikerült leadni a cuccot Voroninnak, de csak ennyi a feladat. Ha azonnal elvégzed a melót és visszamész hozza, átveszi a dolgokat, kifizet és konyec. Nincs tovább, legalábbis egyelőre.

Helyesbítek abban, amit fentebb írtam az expansion pack-ről, mert az a helyzet, hogy DX9-en nincs gond vele, megy szépen. DX10-en volt amikor kétszer is kidobott, de DX10-el laggol is hatalmason (nálam), nem tudom miért. Amikor elérsz egy loading zone-hoz és tölti be a dolgokat, valósággal leáll a játék másodpercekre, még a legapróbbaknál is. Ilyenkor dobott volt ki. DX 11-el meg Sido olyan rusnya lett, hogy nyomban átváltottam 9-re és azzal megy rendesen, no crash. Érdekes, hogy statikus beállításokkal a játék el se indul. Érdemes feltenni a packot, mert hoz új fegyvereket, új környezetet és jobbá tesz egy csomó dolgot benne. Nagy logikai javításokat nem tartalmaz, inkább csak technikai foltokat. A plusz fegyver slot meg minden pénzt megér :K

[ Szerkesztve ]

(#7862) Dhampir válasza Sensut (#7861) üzenetére


Dhampir
félisten

Jó lenne látni a különbséget, képmentésed van a grafikai eltérésről? :)

[ Szerkesztve ]

(#7863) Sensut válasza Dhampir (#7862) üzenetére


Sensut
őstag

Nincsen, mert az eleje volt és éjszaka, de egyébként semmiféle különbséget nem vettem észre azon kívül, hogy a nem natív DX10 és 11-el lustább a FPS. DX11 alatt a textúrák csillogóbbak voltak, amolyan műanyagosak, amit kimondottan utálok. A Doom 3-at is ezért nem kedveltem anno. De egyéb semmi, legalábbis az én beállításaimmal, mert minden biszbasz effektet leveszek minimumra, mivel jobb szeretem a lepukkant, poros Zónát mintsem a csillogó napfényeset. Leginkább statikus fényekre raknám, csak azzal a pack már nem indul sajnos.

(#7864) Dhampir válasza Sensut (#7863) üzenetére


Dhampir
félisten

Értem, köszi szépen a magyarázatot.

(#7865) Sensut


Sensut
őstag

Na végre, egy jó lépés a tökéletesség felé: az expansion packben sikerült javítani Dead Cityben a cellarács kapcsolóját. Most már nem lehet elérni a rácson keresztül.

De sajnos ez a láda Velesnél még mindig rámolható, miután a cuccaidat elveszi:

(#7866) Sensut válasza -szabi- (#7645) üzenetére


Sensut
őstag

Sikerült végre kibogoznom mi is a helyzet ezzel a monolitos randevúval Radaron. Az van, hogy a monolitos kapitány magával invitál a patriarchához, oda fel a monolitos bázisra, miután beszéltünk Nomaddal. Útközben le kell szedni egy helikoptert és vissza kell verni 2 mutáns támadást. A patriarcha mesél dolgokat a monolitos klánról, de amikor rákérdezünk, hogy miért is hívatott magához, akkor jön egy kitörés. Mindenki bemenekül a házakba, de mi kapunk egy üzenetet Nomadtól, hogy nem rejtőzhetünk el együtt a monolitosokkal hanem rohanjunk abba a kis kunyhóba, ahol a "drágasága" van (az a képződmény amit vissza kell vinni neki). Amint a kitörés véget ér, a monolitosok ellenséggé válnak és nincs tovább bratyizás velük. Vagyis ez az egész találka a patriarchával egy csapda akar lenni és csak akkor van értelme belegázolni, ha egy jót akarsz háborúzni a monolitosokkal, mert így, hogy mind bemenekültek a kitörés elől, mindegyik túléli a kitörést. Most már egyenként kell leszedned őket, ha meg akarsz szabadulni tőlük, ellenben azzal a lehetőséggel, hogy már Nomádnál nem állsz szóba a kapitánnyal és ezt az egészet kihagyod. Ekkor fent a kitörés elpusztítja őket az udvaron, amint a képződményt megkaparintottad a kunyhóban és kevesebb dolgod lesz ellenük. Szerintem javítva van itt is valami, mert ennyire tisztán még nem sikerült eddig kihámozni ezt a szálat.

(#7867) -szabi- válasza Sensut (#7866) üzenetére


-szabi-
őstag

Szia

Köszi az infót ezek szerint ez semmiképp nem befolyásolja majd a végét.
Most nézem már 2 hónapja nem is játszottam vele.
Megyek is picit játszok.

üdv

(#7868) -szabi-


-szabi-
őstag

Meg is lett tegnap miért hagytam abba 2 hónapja.
Mostani feladatom a szarkofág bejáratának megkeresése.
A ruhám viszont megsínylette az alagutas küldetést.
Visszamenni az alagúton javíttatni nincs kedvem.
Viszont itt Pripyat-ban senkit nem találtam aki ruhát javítana.
Ezzel már tavaly novemberben is szenvedtem, nem találok javító embert.
Mostani 30% állapotú ruhával meg nem akarok átmenni az erőműbe.
Így maradt megint a megakadt játék.

üdv

(#7869) Sensut válasza -szabi- (#7868) üzenetére


Sensut
őstag

Ha kivergődsz az alagútból, Pripjátyból már használhatod a rendes átjárókat visszafelé. Most ott járok én is, de eszemben sincs az erőműbe menni, mert még mindig vannak elmaradt dolgaim visszafelé, pld. Nimble melói, amiket itt szintén sikerült végre sorra venni. Radartól felfelé már nincsenek se szerelők, se gyors utaztatók, mert ide sztalkerek már alig jutottak el, úgyhogy kénytelen vagy gyalogolni visszafelé legalább 1 pályát, de ne felejtsd el, hogy autókat is használhatsz. Az extended pack ilyen szempontból is kiváló, mert rengeteg gyors utaztatóval van telepakolva. Vannak helyek, ahol az összes sztalkerrel lehet utazni potom 1000-2000 RU-ért. Van az extended packban egy új feladatszál is, meg kell találni egy kód 2 részét, aztán valahol van egy hatalmason értékes cucc elrejtve egy széfbe, vagy mibe. A kód már megvan és a cuccot kellene megtalálnom, de még nem tudom merre keressem, úgyhogy nem sietek ki a játékból. Igyekszek minden melléket aprólékosra venni és a fő sztorival nem is nagyon törődöm. Már hatodszorra játszom végig a LA-t, kívülről tudom a történet monden részletét :D

(#7870) Sensut


Sensut
őstag

Sikerült befejezni a Lost Alpha DC 1.4005 + Expansion Pack 1.3 -at, sok hozzáfűzni valóm nincsen, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nálam DirectX 9-el hibamentesen futott, egyetlen crash volt a vége felé valamitől, de újratöltés után nem volt több probléma. Sok minden javítva van a EP csomagban, a fegyverek kiválóak, számuk nincsen túlzásba víve és jól vannak kalibrálva. Épp annyi van belőlük, amennyire szükség van. A kedvenc hibáim közül már csak egy maradt, Veles ládája, viszont rábukkantam egy másik logikai hibára a rostoki gyárnál. Itt az történt, hogy Cordon felől jöttem a pályára és menet közben a bázis felé benéztem az emeletes épületbe, ahol majd a PDA-kat kell összegyűjteni. A PDA-k ott voltak, fel is vettem őket idő előtt, és jöttek is az üzenetek, hogy mit kell tovább csinálni a nélkül, hogy már beszéltem volna a Dutys főnökkel. Ez keményen bekavar a játékmenetbe, jó lenne eltüntetni a PDA-kat onnét amíg oda nem küldenek értük. Egy másik hiba, ami már másodjára történik meg nálam, az a játék vége felé van, amikor az erőműnél visszavertük a mutáns támadásokat és beszélnünk kellene Makarovval. Itt az történt, hogy a tiszt, aki be kellene mutasson Makarovnak, nem akart elindulni és odajönni a harckocsihoz, és nélküle nem lehet folytatni a játékot. Ahhoz, hogy ez összejöjjön, az egész mutáns támadást újra kellett játszanom. Ez már másodszor történik meg, az előző szimpla verzióban ugyanez volt a helyzet. Más eget verő hibát nem tapasztaltam. Apró bugok vannak ugyan, de azokat ki lehet kerülni. Egy ekkora cégnél az már nem probléma :D

Valaki kért egy mentést a játék végéről és feltettem IDE, ha valakit érdekel, leszedheti és használhatja. A mentést a történet vége után csináltam nyomban a freeplay kezdetekor Cordonon, Sidorovitch bunkerében. A cucc a szekrényben van, az autó a bunker előtt az udvaron, üzemanyag a csomagtartóban és Fox a szerelő, akinek a javító eszközöket leadtam és tud fejleszteni, rögtön a szomszédban. Ami még kell neki az a Calibration Tools, ezt furcsamód nem kaptam még meg a játék alatt, de Fine Toolsból van 4 darab :) Van egy rakás mellékfeladat is a megbízóknál szanaszét és az összes pálya bejárható szabadon. Akit érdekel, szétnézhet egyet a játékban, de fontos, hogy csakis a DC 1.4005 + Expansion Pack 1.3 -ba legyen betöltve ez a mentés, különben nem lesz OK a dolog. Sok szerencsét!

[ Szerkesztve ]

(#7871) #16939776


#16939776
törölt tag

Volt egy kis időm, VGA-driver/ingame/User.ltx-el szórakozni. Sikerült feljebb tornászni a VGA kihasználtságát 40% fölé, és elérni hogy CS 1.6 szintű reszponzivitást nyújtson a játék harc közepette.
Szóval: Master fokozaton, egy szál pisztollyal csak úgy be lehet rohanni 5-6-7 bandita közé, és 10-ből úgy 7~8x túl lehet élni, ha éppen egyikük sem nem gurít alám gránátot. :))

Van-e valahol valamilyen gyors talpaló, ami az User.ltx file sorait és annak hatásait magyarázza?
Esetleg a motor működéséről pontosabb leírás?

[ Szerkesztve ]

(#7872) #16939776 válasza Jhoness (#7849) üzenetére


#16939776
törölt tag

Ezt nálam is csinálta, de nyomtam egy mentést a BAR-ban amit visszatöltöttem és utána le tudtam adni a dokumentumokat. Arra nem emlékezem, hogy közben újraindítottam-e a játékot :F .

(#7873) Jhoness válasza #16939776 (#7872) üzenetére


Jhoness
újonc

Köszönöm, a sima f6 majd f7-et próbáltam mert szürkénél is csak így tudtam leadni az összes küldetést, megpróbálom majd kilépve is hátha, úgy emlékszem ezt nem próbáltam még. Ha esetleg sikerül jelzem majd ;)
Köszi még1x a tippet.

(#7874) #16939776 válasza Jhoness (#7873) üzenetére


#16939776
törölt tag

Így két hónap távlatából: Bementem a bárba a csaposhoz (őt jelölte a térkép) nem volt párbeszédben opció.
Jobb-kéz-felöl a raktárba vezető utat az őr elállta. Megcsináltam a mentést-újratöltést, amitől az őr eltűnt az útból. Hátramentem és leadtam a dokumentumot Petrenko-nak?!

Megnézem pontosan, ha megint gép közelben leszek.

Remélem ez lesz az amit keresel :DD

[ Szerkesztve ]

(#7875) cheatergs válasza #16939776 (#7871) üzenetére


cheatergs
senior tag

Tán dezóék tudnak segíteni, bár, ah olvastam itt v máshol, a motorral kapcsolatban elméletileg senki nem mondhat semmit, gondolom a jogok miatt.

Más:
A legutóbbi patch-ben (4005) bevezették, h csak a szerszámosládák (3-at említettetek?) Foxnak leadása után lehet fejleszteni a cuccokat? Ezek azok a világoszöld dobozok, amikből Countryside-ig eljutva is csak kettő darabot találtam?

Mindig minden mindegy

(#7876) Jhoness válasza cheatergs (#7875) üzenetére


Jhoness
újonc

Azok azok bizony, az utolsót az X7es labor bejáratánál találod, még a felszínen a kapu mögött jobbra a ládákon. ;)

(#7877) Sensut válasza cheatergs (#7875) üzenetére


Sensut
őstag

Ha erre a zöld ládikóra gondoltál:

akkor nem ezek kellenek a szerelőknek, hanem ezek:

Én négyet-négyet találtam belőlük, de az egyikből ötöt is. Talán 5 szett lehet összesen.

(#7878) Jhoness válasza Sensut (#7877) üzenetére


Jhoness
újonc

Így van, a zöld ládikó a gépjárművek javításához kell. /azt olvastam a fehér mentős Níva szinte azonnal felrobban ha megsérül, de mivel mindig javítgatom, nekem nagyon szuperál. Megtaláltam a kabrio uaz-t is, de lusta voltam átpakolni :) működő BTR-t lehet találni vagy csak a csapostól lehet venni ?/

(#7879) cheatergs válasza Sensut (#7877) üzenetére


cheatergs
senior tag

Mennyire vannak szétszórva?

Csak akk lehet fejleszteni, ha mind3at leadtuk Foxnak, v egyesével is unlockolnak ezt-azt?

Mindig minden mindegy

(#7880) Sensut válasza cheatergs (#7879) üzenetére


Sensut
őstag

Eléggé szétszórtak, de könnyen észrevehetőek. Érdemes mindenfelé kutatni utánuk, mert nem csak a szokásos műhelyek és gépparkok körül fordulnak elő. Le lehet egyenként is adni őket és annak függvényében fejleszthetsz. Viszont érdemes csak egy szerelőre koncentrálni és annak leadni az összeset az elején.

Jhoness: BTR-t csak egyet kaptam ingyen a végén, amit a katonaság bíz ránk az erőműnél.

[ Szerkesztve ]

(#7881) cheatergs válasza Sensut (#7880) üzenetére


cheatergs
senior tag

Ó, az én fortifier-camper-grinder játékstílusom pont ennek kedvez! :C

Úgy értettem, h storyban mennyit kell előrehaladni az összegyűjtésükhöz? Eddig, ugye, kapásból Cordonban lehetett maxra fejleszteni, most viszont több pályán túl kell esni ehhez. Baron, Dead Cityn, netán Countryside-on van az utolsó?

Én mindig is Foxnál fejlesztettem, mert ő volt a legolcsóbb, meg a leghamarabbi is.

Mindig minden mindegy

(#7882) Jhoness válasza cheatergs (#7881) üzenetére


Jhoness
újonc

A monolith bázisos pályán(talán radar?)van az első calibration toolkit, amennyire én tudom. Így a labor x7 küldetésig kell eljutni, bár mivel maga a toolkit a labor bejárat előtt van, elvileg simán odakocsikázhatsz bármikor érte. :) jó lenne már kipróbálni a korábban kapott ötletet petrenkóval, de munka-suli-család mellett még nem sikerült időt szakítanom, pedig már nagyon kíváncsi vagyok.

(#7883) cheatergs válasza Jhoness (#7882) üzenetére


cheatergs
senior tag

Forestben is van egy Monolith bázis, nem arra gondolsz? Mert Radar az már túl van a játék felén, és elég helytelen dizájneri döntés, ha odáig nem lehet fejleszteni a lootot.

Plusz én a Sensut által linkelt ládákból kettőt megtaláltam (1.4002 v 3) Countryside-ig, szal ha azóta nem változtatták meg, akk elméletileg Garbage-ben v legkésőbb Barban le lehet vadászni az elsőt.

Mindig minden mindegy

(#7884) Sensut válasza cheatergs (#7883) üzenetére


Sensut
őstag

Néhány hely:

tools for rough work:
- a Bar területén, a Wild Territory részen a beszakadt tetejű házban
- Darkscape - egyik házban az elhagyott faluban (a kikötő közelében)
- Dark Valley - van egy fekete roncstelep, azon az egyik jármű kabinjában
- Agroprom alagsorában az alsó szinten az egyik víztartály mellett

tools for fine work:
- Yantar - Sakharov bunkere mellett van egy katonai leszállópálya
- Army Warehouses - a katonai bázis irodaépületében
- Dead City - a banditák faluja tornyában
- Countryside - a gátnál

calibration tools:
- Outskirts of Priryat - az X-7 labor lejárati hangárjában
- Pripyat underground - a darukezelő fülke feljáratában
- Pripyat - a monolitos bázis alagsorában (színház)
- Generators - a falu egyik pincéjében

(#7885) cheatergs válasza Sensut (#7884) üzenetére


cheatergs
senior tag

Kösz, akk nem lesz vészes most se! Bár lehet, már kivárom a kövi patch-et, van mivel elfoglalnom magam addig is.

Mindig minden mindegy

(#7886) cheatergs


cheatergs
senior tag

Miben változott a sebkötözés?

Cordonban a gyár sarkánál belerohantam a láthatatlan anomáliába, és kaptam a piros sebet. Elhasználtam az összes medikitet és bandage-et, mégse állt el.

Mi a teendő?

Mindig minden mindegy

(#7887) capulet75


capulet75
addikt

Stalker2

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#7888) bluyoo válasza capulet75 (#7887) üzenetére


bluyoo
nagyúr

:C
A végén hamarabb kijátszom mint a Lost Alpha-t! :DDD
Már ha egyáltalán nekiugrok így magyarítás nélkül.

Bazinga!

(#7889) shield válasza bluyoo (#7888) üzenetére


shield
őstag

Hát ez az!
Az 1.4002-es verziót kell felrakni, ahhoz legalább van fordítás. Én is csak vártam és vártam, így az 1.4002-essel fogok játszani.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#7890) cheatergs


cheatergs
senior tag

Srácok, h működnek a medkitek és bandage-ek a 4005-ben?

Vérzést nem állított el egyik sem, mind1 hányszor aktiváltam (ráadásul, mintha írta is volna, h aznapra már elhasználtam).

Mindig minden mindegy

(#7891) Jhoness válasza cheatergs (#7886) üzenetére


Jhoness
újonc

Cheatergs, az nem egy láthatatlan anomália volt, hanem egy “növényszerű életforma”<— /azt hittem idézőjelben nem néz ki majd ennyire hülyén, mindegy/, ha óvatosan vissza mennél a gépkocsitelepre és az úttól nézve bal oldalon a bokros területnél szétnézel a földön, magad is megtalálhatod. Egy izgő-mozgó fűféle, ami olyan vérzést okoz, amit lehetetlen elállítani/ én is 50+ kötszert meg tudjaIstenhánydarab medkitet ellőttem/. Jó hír, hogy nem túl gyakori és a legjobb anomáliadetektor kijelzi ezt is a mappon, így nem futsz bele mégegyszer ;) :))

Ja és ha már detektor... nem tudja valaki, hogy egy jó kis veles-t hol találhatok? Mert eddig csak Yantarban láttam a prof-nál horribilis áron. :O :O

(#7892) bluyoo válasza shield (#7889) üzenetére


bluyoo
nagyúr

"Én is csak vártam és vártam" Magam is vártam eleget. Mint írtam időközben már két fiút is sikerült összehozni. Lehet egy-két lány is összejön mire lesz magyarítás. :DDD Már ha lesz. :(
Sajnálatos, hogy a magyar nyelvet ennyire elhanyagolták. Főleg, hogy elvileg ígérve is volt (·f·i· csoport oldalán olvastam).

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#7893) shield válasza bluyoo (#7892) üzenetére


shield
őstag

Lehet hogy összejön a foci csapat is, ha így megy tovább. :C

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#7894) bluyoo válasza shield (#7893) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Á a feleségen időt kért! :DDD

Bazinga!

(#7895) cheatergs válasza Jhoness (#7891) üzenetére


cheatergs
senior tag

Ah, igen, már rémlik az az anomália!

Én meg azt hittem, ez is egy változtatás 5-ben.

Mindig minden mindegy

(#7896) Dhampir válasza bluyoo (#7894) üzenetére


Dhampir
félisten

Végre szeretne már Stalkerezni egy kicsit, eddig nem hagytad. :D

(#7897) bluyoo válasza Dhampir (#7896) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Szerintem ő örül, hogy nincs magyarítás a játékhoz. Így kevesebbet látja a hátam miközben a monitort bambulom. :D
Anno elég sokat kockultam a S.T.A.L.K.E.R. -rel.
Az igazat megvallva most nem sok játékidőm lenne. A nagyobbik (2éves) fiam baricskaként tapad, semmit nem tudok mellette csinálni. :DDD

Bazinga!

(#7898) Dhampir válasza bluyoo (#7897) üzenetére


Dhampir
félisten

:C

(#7899) cheatergs


cheatergs
senior tag

Na, a pozitív apróságokat már a 4005 elején felfedeztem - így fél évvel utánatok! :D

Végre hiteles fegyvernevek vannak, részletesebbek és dinamikusak a statok (bár még mindig bugos a ruha kiírása), engedékenyebb a lopakodós küldi, az upgrade sztem érdekesebb ezzel az ad is meg nem is-módival, csöppet informatívabb a map, és mintha még a teljesítmény is javult volna (bár sokat nem profitáltam belőle, mert az OS-em döglődik, ah a Radeon settings sem élesíti a profilokat, így ingerlő a mikrolag).

Mindig minden mindegy

(#7900) Dhampir válasza bluyoo (#7892) üzenetére


Dhampir
félisten
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.