- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
Most belinkeljem a szabadságos exomat?
Na amúgy kírtottam a duty-t nem volt egyszerű de aztán érdekes volt. Kinyírtam mindenkit a bázison megvártam míg besétálnak a freedomosok mert különben visszajön a duty. Végülis mikor elhagytam a pályát és visszajöttem érdekes módon megjelentek de csak a központi épületükben. Egy szabadságos pedig beállt ajtónállónak de nem zavarta, hogy azok ott bent randalíroznak. Ki nem jöttek csak ha arra mászkáltam nyomták a szöveget.
Az egész akcióért kaptam 19200 rubelt meg a szabadás exo-t, asszem az SVD2-est tölténnyel meg még pár dolgot.Találtam 3 db!!! mama gyöngyét azaz vérzéscsillapítót. Sajna mindhárom 20%-os csak. 2 volt amúgy a szeméttelepen az anomáliákban ahol az ásatók vannak. 1 meg yantarnál.
Revideálnom kell az álláspontomat arti ügyben. így, hogy van rajtam kolobok (+4 egészség) vérzéscsökkentő, kitartásnövelő (hély sajna csak) nemcsak futni tudok pl. 40 kilóval végtelenségig de ha csak nem lőnek teljesen agyon elpusztíthatatlan vagyok.
Pillanatok alatt eláll a vérzés és úgy töltődik vissza az életerőm mint a fene. Mindezek ismeretében sajna tényleg a seva a legjobb. Ha a bulaton 3 hely lenne akkor talán az de így nem. Az összes exo meg sajna a futás meg pl. az éjjellátó teljes hiánya miatt nem fejleszthető igazán jó irányba. Nem tudom miért nem csináltak egy igazán extra szuper ruhát a készítők.Jahh és megint volt kitartásnövelő x16-ban ahol mondtam de most a gyengébb verziója sajnos.
Egy jó tanács: strelok üldözésénél mikor beléptek vörös erdőbe egy tagot életben kell hagyni és kifaggatása után megjelenik egy közeli (mindjárt a folyó mellett) rejtekhely ahol egy szuper jó cucc van. -6 sugárzásos arti.
Yantarnál egyébként simán lesétáltam a pályáról ott a domboknál, le is estem.
-
proci985
MODERÁTOR
nem raktál fel véletlenül terhelésnövelő modot? az egyik el van rontva és pont ugyanezt a hibát hozza elő... ha leszeded megjavul, használd a másikat
.
remington2: a nemlétező épületeknél én is arra tippelnék, hogy az utolsó utáni pillanatban módosult valamiért a specifikáció, és már senkinek nem jutott eszébe/nem volt ideje módosítani a térképet. végülis nem zavaró hiba, szóval
egyébként menet közben pár módosítás mindig lehetséges, szóval nem feltétlenül kell ennyire radikális sietésben gondolkozni, bár jelen esetben ez sem zárható ki
-
Anubiss
tag
Heló!
Én is jártam már így. Ennek az lehet az oka, hogy a mentéseid elromlottak (corrupted). Ezeket már nem lehet "megjavítani", viszont van egy kivédési módszere:
1. Ha mentesz akkor csak teljes mentéseket csinálj (Pause/Save)
2. Miután mentettél, hívd le a konzolt (alapból 0-ás gomb) és ha valami vörös feliratot látsz ami az írja, hogy failure (nem tudom mit ír ki teljesen), akkor mentsd el megint, addig amíg nem jelenik meg a felirat.
3. Ha van lehetőséged rá, akkor csinálj gyakran biztonsági mentéseket.
Lehet, hogy én másik problémával találkoztam, de amennyit tudtam segítettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BMW topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest