Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bui36
újonc
válasz
Dhampir
üzenetére
Ahogyan Kekeeci is írta, ha nem lépsz be a Stalker frakcióba és egyből átmész a szemétdombra, akkor a térképen semlegesek (sárgák) maradnak a Banditák, így ha eljutunk a hangárig, lehet küldetéseket vállalni, illetve ruhát,fegyvert fejleszteni. A varjakra lövöldözést is kipróbáltam, jó móka
(ezt is csak akkor tudjuk kipróbálni, ha semlegesek vagy barátok vagyunk a Banditákkal, egyébként lelőnek bennünket a varjakkal együtt!!
Legfőképpen a SEVA ruha tökéletesítése miatt is akartam jóban lenni a banditákkal, de hiába a 3 pendrive leadása nem lett fullos a ruha. Többféleképpen is végigjátszottam már, de ha a banditák a barátaink, akkor jóval több összecsapásban lesz részünk, szinte bárhol a Zónában. Úgy összességében nekem bejött a játék, ezért is próbálok ki még ezt-azt újra és újra, függetlenül attól, hogy már végigmentem többször is a Zónán! 
-
kekeeci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- OLED monitor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ezt is csak akkor tudjuk kipróbálni, ha semlegesek vagy barátok vagyunk a Banditákkal, egyébként lelőnek bennünket a varjakkal együtt!!