- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
VinoRosso #615 üzenetére
hát, 100 méterről muszáj most épp vadásznom, mert onnan már általában én vagyok a jobb célzó... ott már a hosszúcsövű shotgun kivételével minden esélytelen.
kis géppisztolytól vérzel... pontatlan nagyon, de ha eltalálod úgyis elvérzik.
nehezítés okés, de azért az ellenfélnek is hordjon már félre a fegyvere, ne csak nekem. és ezek még papiron kezdők, mi lesz velem omon/spetznatz egységeknél... bár mondjuk addigra már biztos kell lennie pontos fegyveremnek is.
artifactok berakásához kell upgrade a ruhára:/
pénz meg van questekből, nekem éppen az AKmon kívül mindenem maxra uppolt.
west: nem, ez feature.
M@nH. : gránátot ellenfelek dobálják, és tényleg abban is kissé pontosak. 30 méter fölött nem csinálják, szóval éljenek a sniperek...
-
M@nH.
aktív tag
válasz
VinoRosso #615 üzenetére
hát igen! meggazdagodni tényleg nem lehet, főleg mivel a banditák ki is rabolnak ha hagyod magad
Ami idegesítő a játékban hogy a fegyverek (legalább is nekem) rengetegszer beakadnak, pedig az állapotuk több mint a felénél van még. Az npc-k tényleg jobban lőnek mint a soc-ban(néha még túl jól is, főleg gránát téren).A gránátról jut eszembe, néha olyan érzésem van mint ha nem is az npc dobná, hanem csak úgy megjelenne mellettem és lehet futni. Ami még szintén bug hogy a társaidat nem érdekli a sorsod, mivel csak úgy lazán kitolnak a golyózáporba.
(bár én nem patcheltem a game-t, lehet hogy javítva lett ez a dolog) Viszont azért itt tényleg összedolgoznak az npc-k.
Viszont mindent egybevetve szvsz jó játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest