- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Nem gond, én is előbb szedtem föl a cuccot az Anomáliások szerelőjének, és simán átvette. kicsit eltér a beszélgetés, de annyi. De lehet, hogy akkor nem veszik el, mint a detektor házát. Bár ahhoz előbb valami chipet kéne megtalálni valahol, ha jól emlékszem a szövegekre.
A red_instrum_akármit már javítottam, a modderek egy string id-t kétszer vettek fel, különböző szövegekkel, egyet meg kihagytak.
A detektor háza nekem is megmaradt, de lehet, hogy azért, mert már korábban összeszedtem.
-
borovi
aktív tag
"Ha előbb megtalálom a cuccokat minthogy megkapjam küldetésben, nem okoz problémát ebben a modban?"
Nekem volt rá példa, hogy gondot okozott.Az anomáliások kértek valami artifactot, ami már volt nálam, mert korábban találtam egyet, de nem tudtam odaadni. Valami más is volt valakivel, de nem emlékszem mi. A lényeg: megvolt a cucc már, amikor kérték, de nem lehetett leadni. -
borovi
aktív tag
"mindjárt vettem egy SIG SG 550 sniper-t" Az kib.sz.tt jó csúzli!!! Azon túl, hogy kitűnő távcsöve van és nagyon pontosan tudtam lőni vele, jó a sebzése is, de ami a legjobban tetszett, hogy lehet vele sorozatot is megereszteni. Miután megvettem, én szinte csak azt használtam a Saiga mellett.
Az Anomáliásoknak vivendő alkatrészek körül szerintem kis kavar van a játékban. Én csomó mindent összeszedtem nekik, többek között az anomália detektor házát is, ezt Bizánc kérte, amikor arról beszélgettünk, hogy hogyan tudnék belépni a frakciójukba. Aztán meg hiába próbáltam, nem tudtam leadni neki.
Ugyanígy az alkatrészeknél, amiket a másik csókának kéne odaadni (akinél a spéci gránátok meg páncélok vannak). Egyet elfogadott, de a többinél már valami olyasmit mondtam neki (nem volt másik opció), hogy bocs, ezek nem azok az alkatrészek - vagy ilyesmi. Úgyhogy a többi cucc a nyakamon maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Brave
- Goddess of Victory: Nikke
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest