Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Nem gond, én is előbb szedtem föl a cuccot az Anomáliások szerelőjének, és simán átvette. kicsit eltér a beszélgetés, de annyi. De lehet, hogy akkor nem veszik el, mint a detektor házát. Bár ahhoz előbb valami chipet kéne megtalálni valahol, ha jól emlékszem a szövegekre.
A red_instrum_akármit már javítottam, a modderek egy string id-t kétszer vettek fel, különböző szövegekkel, egyet meg kihagytak.
A detektor háza nekem is megmaradt, de lehet, hogy azért, mert már korábban összeszedtem.
-
borovi
aktív tag
"Ha előbb megtalálom a cuccokat minthogy megkapjam küldetésben, nem okoz problémát ebben a modban?"
Nekem volt rá példa, hogy gondot okozott.Az anomáliások kértek valami artifactot, ami már volt nálam, mert korábban találtam egyet, de nem tudtam odaadni. Valami más is volt valakivel, de nem emlékszem mi. A lényeg: megvolt a cucc már, amikor kérték, de nem lehetett leadni. -
borovi
aktív tag
"mindjárt vettem egy SIG SG 550 sniper-t" Az kib.sz.tt jó csúzli!!! Azon túl, hogy kitűnő távcsöve van és nagyon pontosan tudtam lőni vele, jó a sebzése is, de ami a legjobban tetszett, hogy lehet vele sorozatot is megereszteni. Miután megvettem, én szinte csak azt használtam a Saiga mellett.
Az Anomáliásoknak vivendő alkatrészek körül szerintem kis kavar van a játékban. Én csomó mindent összeszedtem nekik, többek között az anomália detektor házát is, ezt Bizánc kérte, amikor arról beszélgettünk, hogy hogyan tudnék belépni a frakciójukba. Aztán meg hiába próbáltam, nem tudtam leadni neki.
Ugyanígy az alkatrészeknél, amiket a másik csókának kéne odaadni (akinél a spéci gránátok meg páncélok vannak). Egyet elfogadott, de a többinél már valami olyasmit mondtam neki (nem volt másik opció), hogy bocs, ezek nem azok az alkatrészek - vagy ilyesmi. Úgyhogy a többi cucc a nyakamon maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest