- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Köszönöm a hasznos információt!
Tudom, hogy meg kell venni, ez itt így működik, és már mindet megvettem, azért is tettem fel a kérdést.
Sajnos a srác elhalálozott, köszönhetően annak, mert az akkor még elég gyér fegyverzetemnek köszönhetően nem bírtam megvédeni, ezért hamar kinyírták kis barátunkat.
Előtte készíthettem volna mentést, de akkor nem volt hangulatom még egyszer eljátszani ugyanezt, holott érdemes néha, mert egy visszatöltés után sokszor barátságosabb környezet fogad.
Maximum Limanszkig játszom le, mert régen már egyszer végigvittem az alapjátékot, de a későbbi pálya, főleg a kórháztól kezdődően már nem ragadott meg.
Főleg a kalandozásokat, képződménykeresést, kereskedést és a környezet felfedezését kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest