- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
Én a bandita bázisra "véletlenül" találtam rá, miután visszaszereztem az elrabolt cuccaimat. (Persze a pénzt nem...
) De ha már ott voltam, mondom behajtom rajtuk a káromat, a cuccaikat jól el lehet adni, így lemészároltam mindenkit. Mikor átmentem Agropromba, már láttam a mapon, hogy vissza is spawnoltak. Azóta nem foglalkozom velük, de nem nagyon kedvelnek ahogy észrevettem.
Ha meg a Freedom visszafoglalja a bázist nem érdekel, nem hiszem, hogy nagyon mernének foglalgatni őrposztokat, eléggé befenyítettem őket, de ha mégse, hát meggyőzőm őket, hogy ne csinálják.
Egyébként így állok.: [link]
Ja meg Yantarban nincs véletlenül egy controller? Mert amikor bementem a zombifiedek közé teljesen elég magas volt a pszichos szarság és folyamatosan véreztem, meg a képernyő is szórakozott. Majdnem ottmaradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest