Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsák
tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Nem csak egy irányba lehet. Két lehetőséged van, vagy a pontosságra, vagy a gyorsaságra fejlesztesz, és persze vannak egyéb más dolgok, de az nem lényeg.
Magyarul vagy sniper féle fegyvert csinálsz egy géppuskából, vagy még gyorsabban daráló gépfegyvert. Na, most ha viszel fejlesztéseket a szerelőnek, akkor elérhetővé válnak új upgrade elemek is.
Az elején egy sorban vannak ugye különböző tulajdonságok.
Ha viszel neki infót, akkor már két sorban lesznek tulajdonságok.
Majd van egy harmadik specializált sor is szintén további infókért.
Ha rámész a második vagy harmadik sorban valamelyik fejlesztésre, akkor meg mutatja kis sárga pontokkal, hogy melyik kettő vagy melyik 4 fejlesztés kell neki a második illetve első sorból, hogy te ezt később ráfejleszd a fegyveredre.Tulajdonképpen olyan, mint egy családfa.
Ha te vagy a 3. fejlesztés, vagyis a gyerek, akkor kell egy anya meg egy apa a második sorból, és nekik is kell egy anya meg egy apa, összesen 4 ember az első sorból.
Csak itt fejlesztések vannak, nem pedig anyák és apák.Én is leírtam tuti, ami a tuti, csak nekem sokáig tart egy hsz megírása, mert én world-be is ellenőrzöm, mert pocsék a helyesírásom.

-
Mozso26
senior tag
válasz
Silenzio
üzenetére
A mocsábran is lehet flash drivet találni, csak meg kell venni az informáciot. A "mit tudsz ajánlani " kérdésnél. Ha nem vetted meg az infot hiba keresed a jo helyen a cucot nem lesz ott.
A fegyo fejlesztés sem ördöngösség. Függölegesen 3 oszlopot látsz a bal oldalin szinte mind zöld(ha hozzáértöhöz mentél oda, ha nem akkor ö még nem képes erre más bázisokon kell utánanézni. A flas meghajtoknak nincs köze a tudásukhoz.) Tehát a bal oldalon mind zöld ,de a mellette lévö oszlop meg mind piros, de ha azokon mozgatod az egeret akkor láthatod milyen összefügésban kell kilockolni öket.Ez logikus mert vagy a tüzgyorsaságot nyomatod nagymértékben(ami hülyeség), vagy a pontosságot.
Remélem érthetö voiltam legalább mint Tömörprofeszor
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest