Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsák

tag

válasz katt777 #1409 üzenetére

Nem is a szájbarágással van a gondom, hanem azzal, hogy még azt se tudom, melyik térképrésznél keressem. Pl. találtam egy fejlesztést valamiféle elektromos stabilizátorról sniper fegyverekhez, de ezt egyik upgrader sem kéri, pedig biztos sokat érne.
    Meg nekem aztán mondhatnak bármit is az emberek angol verzióba, de nincs kedvem 25 embert letapizni, hogy tud-e valamit a flashdrive-ról, inkább haladtam a sztorival.

Majd másodszorra magyarul mindent megcsinálok, mint az első részben.

Én meg maximalista létemre a pénzt nem rögtön egy gagyi VIPER 5-re költöttem, hogy fullra tuningoljam, hanem vártam a nagy halat a hangtompítós VLA-t.
    Végére neked se lesz pénzed, mert amikor halomra lőnek, és a 22 ezres SEVA ruhádat, amibe egy tuning 12 ezer, és csak 9 ezerért fogják megjavítani, és 360 db töltény 8 ezer rubel lesz, ami elegendő egy kis rész kijárásához. Majd akkor, amikor kis medi kitteket meg kajákat fogsz eladni a végén, mert arra se lesz pénzed, hogy a fegyvered szét ne essen, majd akkor mond, hogy maradt elég pénzed.

Elején én is kerestem 12k-t, sőt még további 24k-t is, de mind elment egy AKM full tuningjára. És akkor még ruhám is csak egy gagyi stalker ruha volt.

Nekem a végére a fél tuningos SEVA ruhámat úgy szétlőtték, hogy csak az artifakt tartónak használtam. A full tuningos VLA fegyóm szétesett a kezembe, ezért kénytelen voltam az ellenség AKM-eit használni, ami meg szintén vagy 25 szőr beragadt.

A lényeg a lényeg a SOC-ban nekem a végén 493.093 rubel maradt, itt meg 139 rubel.
    Mind a kettő a véglet. Kicsit szerintem elmérték az árakat.

Két tipp mindenkinek:
    - Ha artifaktot találsz, és nem kell, ne add el senkinek csak is a föld alatt lévő kereskedőnek, akit az első részből is megismerhettünk, mert ő kifizeti a 80%-át is a valódi árának, nem úgy, mint a többi kereskedő, aki még a felét se adná oda.
    - Játék végére legyen nálad minimum 15 ezer rubel, hidd el aranyat fog érni!

És nem sértésnek írtam a szöveget, előre is elnézést kérek! :R

Új hozzászólás Aktív témák