- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Na, de ezt a cumit.
Ez a szerelő valahogy oda került az ajtóba (Korbonban a sztalker bázison), nekem meg be kellene mennem, hogy tovább jussak. Valahogy befele átugrottam fölötte, de kijönni már nem tudok a szűk hely miatt, és más kijárat nincs
. Megpróbáltam mindent, de nem reagál semmire. Még lelőni se tudom. Próbáltam korábbi mentéseket is, de mindig ide spawnolja valamitől, holott bent lenne a helye az asztalnál. Az elején jó volt, de itt már alaja ment az SGM-nek. Fel is adom a francba. Az NPC-k katasztrofálisak ebben a modban. Hol egymást lökdösik folyton, hol engem lökdösnek félre az útból. Folyton útban vannak. Voltak kereskedők, akik egyszerűen megbolondultak és elszaladtak a pályáról (!). Voltak zöld testőrök, akik gondoltak egyet és elkezdtek rám lőni egy adott pillanatban. A CS bugos volt, emlékszem, na de ennyire azért nem. Először simán végigvittem, aztán a Complete sokat javított is az alapjátékon. Itt valami el lett tolva, mert ez az SGM nem jött össze valami jól. Talán ez csak egy kísérlet volt a későbbi COP-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest