- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca7601
tag
válasz
muddy_waters #7475 üzenetére
Igen, az a Vityaz nem egy ütős ágyú.
-
Laca7601
tag
válasz
muddy_waters #7471 üzenetére
Köszi szépen, megpróbálkozom vele. :-) Az az igazság, hogy korábban már a tört verzióval játszottam egy keveset és emlékeztem erre a figurára. Azt hittem, hogy valami bug. Illetve ha ott van és mégsem lehet lelőni, az szerintem bug is, de ez mindegy. Úgy emléxem a múlt homályából, hogy ez a jelenség az egész játékot elkíséri, hogy egy tár kevés egy emberre.
Odafelé úton találkoztam egy mocsári borzalmassal, ami láthatatlan, sértődött hangon morog és szereti a májamat. Ezt sem tudtam lelőni. Viszont remekül el lehet szaladni előle hanyatt-homlok. Csak furcsán néznek rám a békák a mocsárban, hogy : "nézd már, géppisztolya van és szalad valami elől..." -
Laca7601
tag
Megvettem ezt a csodát, mert az első rész tetszett annak idején. Telepítés, indulás. A mocsárban az első bungalóban shotgunos versenyző led szemű kutyával. Összes lőszer, összes gránát, majd lelő... Mi van? Ez az első ellenfél, akivel összefutok. Nem is lesz több.
Eddig sem gyakran adtam pénzt szoftverért-hasonló tapasztalatok miatt- és ezt is megbántam. Unistall és kuka. Élt 4 és fél percet..Esetleg valakinek valami ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Bestbuy játékok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest