- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Hmm nem is néztem. De majd akkor ellesek oda, bár most megcsappant a pénzem kicsit a tuning miatt, amúgy azért választottam a monolith exot mert annak a legnagyobb az alap teherbírása meg alapból 3 artifakt rekesze van. Amúgy így is akkora armorom van hogy csak akkor halok meg instant ha fejbelőnek az alpha osztagosok, meg a közvetlen közelemben robbant gránáttól. Vettem valami fasza sisakot hozzá Hawaiitól. A radiation védelem nincs kimaxolva bár nem is kell mert az artifaktok egyből semlegesítik a radioaktív szennyezést. A teherbírásom most olyan 150kg körül van izombogyó nélkül
20.000 rubel értékű cuccot cipelek körönként, és végre tudok sprintelni is
Már tényleg szinte csak az alpha osztag jelent rám veszélyt, kipróbáltam még a régi exomban berambóztam a Mercenary bázisra a jupiter gyárnál kb 20-an kezdtek el lőni egyszerre de még úgy is bírta a karakterem vagy 10 másodpercig a folyamatos sorozatokat
Vöröslött a képernyő a találatoktól de alig fogyott a hp
Na megyek, most épp járom körbe zatonban az anomália mezőket artifactok után kutatva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged