Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Timstrike
üzenetére
Kiszedtem neked a súlyhatár növeléshez a fájlokat mappa szerkezetnek megfelelően.
A főkönyvtárba másold be a gamedata-t, működnie kell, persze már átírva.
[súlyhatár] -
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike
üzenetére
Azt csak azert hagytam benne, marmint a penzt es a szerszamokat, hogy amit ki akarsz probalni tudd, hogy felfejlesztve mennyire kulonbozik a fejletlentol.
Sulyhatar : valahogy erdekes erzete lett a modnak, inkabb a korbemaszkalassal kotod le magad, mintsem azzal, hogy ellensegeket olj es azoknak a cuccait hordjad eladni, mert nincs sok penzre szukseged hogy fejlessz ezt-azt, es pl a fegyvereknel fejlesztetlenul is majdnem olyan jok, mint fejlesztve, szal ha nincs penzed valamire, nem gond, mert mint mondtam, nem kell egesz tarakat ellojjel egy mutansra a picitt nagyobb sebzesek mellett, amugy a modot a legnehezebb fokozaton kellene jatszani, mert akkor van egy olyan erzeted, hogy 1 pisztoly es 1 karabely tenyleg eleg mindenre, nem kell raketavetot meg 5 raketat a hatadra szijjazva jarnod a Zonat
Igen az M6 Hiuz magyarul, kulfoldi piacokon meg Lynx, az tenyleg egy ilyen fegyver, csipobol is lehet vele tuzelni, a szepseghiba csak annyi, hogy a modell nem az eredeti magyar fegyvere', de jelenleg megvan a Warzone nevu ingyenes jatekban, nem tudom, hogy majd lesz-e lehetoseg valahonnan az eredeti modellt lekoppintani, es betenni, ugyanis az a modder aki betette az AMD-65-t es az NGV-81-et, az nem valaszol a FB-n, nem tudom mi lett vele, csak annyit, hogy vege a tervezetnek, amin dolgozott, a The Armed Zone-nak.Amugy a fegyvert en allitottam ilyen erosre, de szerintem a valo vilagban is eldolne 3 ember egymas mogott allva egy ilyen .50 cal golyotol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nintendo Switch 2
- ASUS ROG Ally
- Warhammer 40.000
- Formula-1
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield