- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Dr. Akula #3592 üzenetére
"Amíg nem kezdődik el a strelokos küldetés,"[..]
Az hányadik küldetés? Mi a küldetés neve (angolul)?
(Csak azért kérdem, hogy tudjam, mikor kell minden cuccomat "átmenteni" Pripyat-ba.)
A "free play" módban egyébként bármelyik helyszínre (Zaton, Jupiter, Pripyat) lehet menni?
-
Piftuka
veterán
válasz
"Nekem mindig kifingtak a katonák, de nem sajnáltam, legalább több a szajré."
Na, azért csak sikerült megoldanom.
Nem volt egyszerű, de az osztag 4 tagjából a parancsnokot és a mellette harcoló két társát meg lehet menteni.
A Monolith parancsnokot és az osztaguk mesterlövészeit kell gyakorlatilag azonnal leszedni, amint feltűnnek, majd azt kell megakadályozni, hogy az udvaron támadók az udvar felén túljussanak.
Ha eljutnak annak az épületnek a közelébe, ahol mi vagyunk a katonákkal, akkor a puskáikkal, vagy a gépkarabélyokkal simán leszedik a katonákat, mert azok nem nagyon bújnak el az ablakok mögött.Úgy tűnik viszont, hogy a katonák közül Ice/Jeges, aki az udvar végén, középen található kerek épület tetejére megy fel "mesterlövészkedni", menthetetlen.
Azt vettem észre, hogy a Monolith parancsnokhoz megírt "script" ezt eleve elrendeli. Furcsa módon, hiába tűnik fel a kórház tetején, s hiába lehet azonnal tüzelni rá, a program dönti el, hogy mikortól sebződik.
Hiába eresztettem bele két teljes sorozatot, amíg meg nem áll a tető szélén, el nem kezd prédikálni, s a Gauss egy lövésével le nem lövi Jegest, addig nem hal meg.
Egyúttal ez a lövés, ami azért elkerülhetetlen, mert a script szerint a katonák ezzel veszik észre, hogy "rajtaütés" történt.
(Fura viszont, hogy Jeges halála után a parancsnok időnként még továbbra is szólongatja, hogy "Jeges, fedezz minket!", "Mi van Jeges, alszol?", stb.)Amint a Monolith főnök leadta azt a lövést, pár rövid sorozat a fejére elég neki, hogy leessen a tetőről.
(Hozzáteszem, hogy a Storm gépkarabélyt vittem, amely finoman szólva sem tartozik a legnagyobbat sebző fegyverek közé, de gyor és pontos; és hát ezt hoztam magammal az előző helyszínről, ehhez van sok lőszer.)
Szóval ezt a részt szintén nem túl valósághűre csinálták meg. Ráadásul ha felmész oda, ahol Jeges felveszi a pozícióját, akkor látható, hogy egy bazi magas jegenyefa, ami a kórház udavarának közepén áll, éppen teljesen blokkolja a kilátást a kórház teteje felé, tehát a Monolith parancsnok nem láthatta a katonák mesterlövészét.
(Hacsak a Gauss fegyveren nincsen hőkereső távcső.) -
Piftuka
veterán
válasz
"Amíg nem kezdődik el a strelokos küldetés, addig lehetőség van visszamenni az előző pályákra, utána már csak freeplayben, a játék végén."
Köszi, sikerült megtalálnom Garik-ot, a vadászt.
A Jupiter-i ládához pedig csak azért akarok visszamenni, hogy minden fegyveremet és felszerelésemet áthozzam Pripyat-ba.
"Nekem mindig kifingtak a katonák, de nem sajnáltam, legalább több a szajré."
Én arra hajtok, hogy lehetőleg a csapat minden tagja túlélje.
Egy olyat már sikerült összehoznom, hogy a 4-ből három - köztük a százados - túlélje.
Nem kicsit kapkodtam minden irányba a fegyveremet, hogy a monolith vezetőt és a mesterlövészeket azonnal leszedjem.
Mondjuk "Pripyat underground" ilyen szempontból különösen megizzasztott. Teljes csapattal (tehát: Zulu, Kósza, Vánó és Szokolov) mentem, de a borzasztóan buta AI-nek köszönhetően a snork-októl nyüzsgő helyen sokszor kellett visszatöltenem.
Ezek állandóan belerohantak a "sűrűjébe", ráadásul amikor a snork-ok közöttünk cikáztak, akkor egymást is, és engem is lőttek.
(Ilyenkor azért mindig kedvem lett volna elbeszélgetni a játék programozóival.)
A megoldás jellemzően az volt, hogy amelyik teremben csak tudtam, előrefutottam (futottam... erős túlzás a kijelentés, hiszen Exoskeleton volt rajtam
), aztán a gránátvető és az Eliminator kombinációjával daráltam az ellenfeleket.
Ezeknek a pancsereknek pedig nem sok dolguk volt utána. Az egyetlen hatékony segítséget akkor nyújtották, amikor a nagy teremben a monolith sniper-eket kellett levadászni. De egyébként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest