Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Laris2 senior tag válasz  shield

üzenetére shield

üzenetéreMás játékhoz biztos nem lenne türelmem, illetve hozzá sem fognék. De bevállaltam magamnak és nem szeretek semmit sem sokáig görgetni magam előtt. De ne gondold, hogy sokat foglalkozok vele, pár órát napi szinten, amikor van kedvem. Az OGSE-val nagyon megszenvedtem, rengeteg melóm volt, és nagyon fáradt voltam , amikor fordítgattam, de valahogy meglett. Ezt be is rakhatod az összefoglalóba, ha lesz időd, kedved stb. Egyébként nekem is első a család, a munka, meg sok minden más, és csak utnána az ilyesmi. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Hardcore café
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest