Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz Piftuka #3547 üzenetére

A felcsatolható hangtompító valóban semmit nem ér, viszont a Vintar félék bneépítettje az működik rendesen.

Én csak Pripyat Undergroundban vettem elő az exot, addig stalker ruha. Miért? 1.5 kg önsúly, +10 kg teherbírás, lehet benne szaladni (bubble + snowflake ajánlott hozzá). Nem wsaetern stílusban berohanva a golyók elé nem kell nagy páncélzat. Pripjatyba is inkább a teherbírása miatt vittem (szervomotorral már egész jó önmagában is).

• rétisün

veterán

válasz Piftuka #3547 üzenetére

én a jar bácsis küldetésnél nem emlékszem ilyenre, lelövöldöztük a banditákat, megköszönte, elváltunk, onnantól ott ücsörgött (ha jól emlékszem) zatonban, illetve későb pripjatyban majd ő javítgatja a fegyvereket.

kétségkívül vannak benne hibák, logikátlanságok, nem csak ebben a részben, a többiben is (az elsőt most játszom újra, bizony az sem tökéletes :N )

a fejlesztések.....sok esetben sajnos tényleg nem érdemes egy csomó pénzt költeni fejlesztésre, mert nincs arányban a ráköltött összeg a fejlesztés tényleges használhatóságával, azaz összességében kár vele nagyon sokat foglalkozni, sőt, esetleg egy-két jól megválasztott relikvia többet ér, mint a fejlesztés (vérzéscsillapító, egészséghelyreállító, sugárzáscsönkkentő relikviák)

a fegyvereket fejlesztését nem tudod kiváltani relikviákkal, de a nagyobb tárkapacitás talán az egyetlen, amit ténylegesen észre is veszel, a többire kár túl sokat költeni.

Új hozzászólás Aktív témák