Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Yutani #34788 üzenetére
Hát, aki szereti a Miseryt, annak ajánlom, de ez nekem nem lesz a kedvencem. Azt még hagyám, hogy mindenféle kacattal össze vagy vegyülve a leltáradban és nem tudod mi mire való, vagy hogy mivel tudod egyáltalán meggyógyítani magad, ha eltaláltak, de az már túlzás, hogy kilométerekről egy lövéssel leszednek és tehetetlenül elvérzel, mint egy préda. És hogy miért szedik ki néhányan oly nagy előszeretettel a minimapot folyton a HUD-ból, azt máig se értem
Egyébként a mod stand-alone (letöltve 13 GB!), tartalmazza az alapjátékot is és van már hozza 3 javítás. Szépnek szép, de baromira nehéznek ígérkezik, és ez nekem egyelőre nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest