Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978 #32544 üzenetére
Lehet, hogy 10 láda sör helyett inkább jobb lenne az általa fordított könyveket vásárolni.
-
SaGa59
őstag
válasz
Alapos félreértésben vagytok. Az anyanyelvi szinttől igencsak messze állok az orosszal (angolul jóval könnyebben, gyorsabban olvasok) is. Csak jó szótáram, sok kitartásom meg türelmem van és megpróbálom felhajtani a legelvarázsoltabb kifejezés jelentését is, ha úgy alakul. Addig nem nyugszom, míg nem sikerül előtúrni egy szófordulat eredetét és azt, hogy mikor is használják. Aztán jön az, hogy magyarul mit szoktunk mi ilyenkor mondani. A fordítás ennyiből áll. Sok olvasás és keresgélés. Mondtam, nem vagyok fordító, sosem voltam, az, hogy most ezt a szériát rám bízták, a véletlenek különös összjátéka, meg az én vakmerőségem eredménye csupán.
-
awacs
tag
válasz
Nem emléxel véletlenül a második pályán mit kell tennem hogy leengedjék a hidat?Felemelték a vackot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő