Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #30290 üzenetére
Na. itt vagyok, kicsit elmentem a mamával áztatni.
Én is beszoptam a zsoldos ruhával, de hamar beugrott. Ilyen kitörési gondjaim nem voltak, valószínűleg a ruha felvétele miatt lehetett. A fegyver használat a bázison, sem volt gond, csak akkor amikor akartam használni a FIcsoport fordításából a beszéd feliratozást. A Szkadovszkról akartam lőni az Alfásokat, na akkor lefagyasztotta. Én nem tudtam ezt a problémát megoldani, kértem tőlük segítséget, de nem kaptam.
A fegyverek elég rosszak, de így is már lett néhány javítva. xFreex még távcső .dds-t is átjavított, mert nagyon el volt k.rva. Még vannak fegyverek amik mellé hordanak, még azokat kellene beállítani, néhányat javítottunk. Az AK modelek elég gyengék. A Saiga 12K nagyon jó társ és mellé egy SG vagy másik nato fegyver, vagy a kőkemény Groza, de azt már az utolsó patch legyengítette. Sokszor az nélkül nagyon nehéz lesz.
Én is besokalltam, ezért is hagytam abba egy időre, megint betölthetetlenek a mentéseim. Szerintem a feladatok végrehajtásának sorrendje sem mindegy, nem találtam vissza a végigjátszás oldalára, így egyenlőre nem elérhető. Hubai több oldalt is belinkelt a tárgyak helyeihez és mit érdemes már az elejétől begyűjteni. Ezt majd megfogom csinálni az oldalamon, idővel.
Te melyik alapjátékot használod? Már arra is gondoltam, hogy lehet hogy másik alapjátékot kellene használnom, talán nem lenne más modnál is a mentés vissza tölthetetlenség.Zsoxx nem tudok jó választ adni, mert már nem igen emlékszem. Az biztos, hogy kemény. Valószínűleg van benne új cselekmény is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest