Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
(szokás szerint
) nem emlékszem erre a feladatra, de az azért rémlene, ha elakadtam volna. vagy lehet fel se vettem ezt a küldit, így aztán nem is tudtam 'nemteljesíteni' 
jobb híján próbáld azt, ami sok másik modnál is bevált: korábbi mentéstől újrajátszani, akár a küldi felvétele előttről.... -
SaGa59
őstag
válasz
shield
üzenetére
Vele én is így jártam és nem tudom, hogy mivel lehet feloldani. Nem kizárt, hogy nálam az volt a baj, előbb lelődöztem a környéken a vaddisznókat, mint oda mentem volna hozzá és azoknak kellene betámadniuk méricskélés közben. Azóta meg nem játszottam vele, mert fordítok. Az biztos, hogy mások tovább jutottak innen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) nem emlékszem erre a feladatra, de az azért rémlene, ha elakadtam volna. vagy lehet fel se vettem ezt a küldit, így aztán nem is tudtam 'nemteljesíteni'