Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• borovi

aktív tag

válasz SaGa59 #25128 üzenetére

Játszottam kicsit a Sleep of reason - Zulus Story moddal. Hááát... Elég kidolgozatlannak találtam. Időnként olyan textúrákba futottam bele, mintha valamelyik 90-es évek elején készült játékból lenne átemelve.
    A feladatok "gyűjtsd össze, keresd meg" típusúak voltak. A zóna a néhány militaristól, pár sztalkertól, kevés dutystól eltekintve gyakorlatilag üres, mutánsoknak nyoma sincs. Anomáliák azonban vannak, és a sugárzás is állandóan bejelez. (Ez utóbbi hozott némi felélénkülést az egyébként ásítóan unalmas játékmenetbe.) Sugárzás elleni drogot viszont nem sikerült vásárolni. Néha egy-egy feladat jutalmaként lehetett hozzájutni 1-2 adaghoz. Így aztán kénytelen voltam szinte folyamatosan vodkázni, mint valami kozák atamán - volt is szédelgés. Több kereskedővel találkoztam, de az árukészletük elég szegényes. Technikus, amíg játszottam, nem volt. Helyszínváltáskor többször lefagyott, kirakott az asztalra. Nem élveztem a moddal való játékot, s amit láttam, tapasztaltam, béta verziónak is csak erős jóindulattal nevezném.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés