Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #23019 üzenetére
Akkor meg vagy elve
(amugy nem rossz jatek, mint mondtam egyszer vegig lehet tolni).
A Vadaszok a Tiszta Egbolt megmaradt, szetszorodott tagjai, akik epp azt kutatjak, hogy mi tortent a frakciojukkal.Itt jossz te a kepbe, aki kinyomozza nekik.Az a PDA tuti jo lesz valamikor, amikor odaersz a kuldetesbe.
1 jotanacs : ha nincs kimondott okod ra (azaz nem epp kuldetes resze), akkor ne vegyel fel semmilyen talalt targyat, foleg nehezeket ne.En a jatek kb 3/4 reszet +20 kiloval futkosva vittem vegigZsoldos ruha : ha jol emlekszem azt a jobb oldali hosszu epulet utolso reszen levo faszitol kapod meg, de kell neki cserebe egy kepzodmeny ha jol emlekszem.Mar elfeledtem a nevet, de nem valami kivalo kepzodmeny, de mivel nem emlekszem a nevere, ezentul ne adj el egy kepzodmenyt sem.
De varj 1 pillanatot, asszem irtam regebb errol a forumban, mert en eladtam, es kurva nehezen szereztem meg egy olyat.
Megtalaltam, Iszap nevu kepzodmeny kell neki cserebe, itt irtam rola : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest