Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Betöltésnél crash-el a játék
Patchelni kéne? -
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Az alaphoz is van magyarítás.Az Enot,Sniper,Nano mind az alapra épül csak bár balanszolás beli különbségek vannak közöttük.(fegyverek,sebzés,ruhák,artik stb)
Amikor beértem az undergroundban a kör alapú részbe ahonnan a monolithos sniper lövöldöz ott találtam az X2 - es laborról papírt.Szóval rendesen körül kell nézni mindenhol.(#18538) rétisün Így van ahogy mondod.Külön van a simához illetve az enot - hoz.Mivel a sniper alapja az enot ezért jó hozzá annak a magyarítása.
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
az sgm 2.2, enot, sniper ment ugyanazzal a magyarítással, én legalábbis úgy emlékszem, ugyanazzal játszottam végig őket.
mod: nem, mégsem, van külön magyarítás az sgm 2.2-höz meg az enothoz, a snipert mondjuk nem tudom melyikkel játszottam, de tuti az is magyar volt nálam.
-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Akkor kipróbálom azt és köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Exkluzív órák
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Patchelni kéne?

shield