- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #17589 üzenetére
Végre egy kis örömhír.
Az előbb elfelejtettem megírni, hogy engem jupiteren szívat, tegnap este óta van hogy sokszor egyszerűen kilép. A Sniperben volt épp ezen a pályán gondjaim, akkor javasolta valaki, ha sok cuccot halmozok fel janovban akkor az okozhat gondot. És igaza is volt, amikor átcuccoltam zatonba akkor megszűntek a fagyások vagy kilépések már nem emlékszem. Most ebben is épp cuccolok, remélem segíteni fog.
Örülök hogy megy neked is. Jó vadászatot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest