- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979 #16918 üzenetére
Nem XP-én használom, csak oda tudtam telepíteni. Utána átmásoltam a mappáját a Win7 64-re és megy szépen. Van nekem egy ilyenem, hogy "DXSDK Jun2010" elég nagy méretű, ezt felrakom és mennek az új és régi játékok is. Kivéve a WiP, az underground-ig semmi problémám nem volt. Itt aztán úgy felidegesített, hogy abba hagytam.
Egyszer én is úgy jártam hogy új rendszerrel nem ment semmi, akkor csináltam egy újabb telepítést és minden gond megszűnt.
A képeket felhasználhatom amiket lőttél a Braz-ban? Készítek egy honlapot amire több mod cuccait felpakolhatjuk. Egy mindenes oldal lesz ahová a fájl átírási praktikáktól kezdve a végigjátszásig mindent felrakhatunk.
Kérek is Mindenkit ha van olyan dolga ami a Stalker világgal kapcsolatos ossza meg velünk és rakjuk fel az oldalra.Dhampir, Téged külön megkérlek a kezdőoldalra légy szíves írj egy Tőled megszokott szösszenetet a "A STALKER világról a STALKER "életérzés"-ről. Persze csak akkor ha van ihleted.
Ha van valakinek ötlete vagy olyan cuccai ami már nem elérhető a hálón az adja közre, hogy mások hozzá jussanak. Pl. emre segített ki engem a SMRTER-rel kapcsolatban amit már nem találtam meg a hálón.
Kis türelmeteket kérem ha az a dolog amit adtok nem lesz pillanatok alatt fent az oldalon, mert öreg fejjel most kezdem a honlap szerkesztést és ugye nem kell ecsetelnem a dolgot.
Antonius1978 nekem fent van Smrter és megcsinálom a képeket. Én nem használok FRAPS-ot hanem a játékon belül a képmentést használom (F12).
Az ENOT beli problémára is valószínű megoldás ha a Sniperből kiszedem az AK103.ogg-ot és berakod. Nekem nincs fent az ENOT. -
ViZion
félisten
válasz
hubai1979 #16918 üzenetére
Jogos, én W7-en is felrakom a dx9 redistrib pakkot, elfér, és a régi gémeknek kell bizony.
Ennyi rengeteg vackot hurcibálni, mi a bránernek?
Áttekinthetetlen csak az inventory. Olyan kellene, mint a Deus-Ex -ben volt, h az inv nem kilóra volt, hanem a négyzetrácson lehetett pakolni, ami elfért maradt, a többi kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Excel topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest