Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

válasz hubai1979 #16918 üzenetére

Nem XP-én használom, csak oda tudtam telepíteni. Utána átmásoltam a mappáját a Win7 64-re és megy szépen. Van nekem egy ilyenem, hogy "DXSDK Jun2010" elég nagy méretű, ezt felrakom és mennek az új és régi játékok is. Kivéve a WiP, az underground-ig semmi problémám nem volt. Itt aztán úgy felidegesített, hogy abba hagytam.
    Egyszer én is úgy jártam hogy új rendszerrel nem ment semmi, akkor csináltam egy újabb telepítést és minden gond megszűnt.
    A képeket felhasználhatom amiket lőttél a Braz-ban? Készítek egy honlapot amire több mod cuccait felpakolhatjuk. Egy mindenes oldal lesz ahová a fájl átírási praktikáktól kezdve a végigjátszásig mindent felrakhatunk.
    Kérek is Mindenkit ha van olyan dolga ami a Stalker világgal kapcsolatos ossza meg velünk és rakjuk fel az oldalra.

Dhampir, Téged külön megkérlek a kezdőoldalra légy szíves írj egy Tőled megszokott szösszenetet a "A STALKER világról a STALKER "életérzés"-ről. Persze csak akkor ha van ihleted. :)

Ha van valakinek ötlete vagy olyan cuccai ami már nem elérhető a hálón az adja közre, hogy mások hozzá jussanak. Pl. emre segített ki engem a SMRTER-rel kapcsolatban amit már nem találtam meg a hálón.

Kis türelmeteket kérem ha az a dolog amit adtok nem lesz pillanatok alatt fent az oldalon, mert öreg fejjel most kezdem a honlap szerkesztést és ugye nem kell ecsetelnem a dolgot. :)

Antonius1978 nekem fent van Smrter és megcsinálom a képeket. Én nem használok FRAPS-ot hanem a játékon belül a képmentést használom (F12).
    Az ENOT beli problémára is valószínű megoldás ha a Sniperből kiszedem az AK103.ogg-ot és berakod. Nekem nincs fent az ENOT.

• ViZion

félisten

válasz hubai1979 #16918 üzenetére

Jogos, én W7-en is felrakom a dx9 redistrib pakkot, elfér, és a régi gémeknek kell bizony.

Ennyi rengeteg vackot hurcibálni, mi a bránernek? :U Áttekinthetetlen csak az inventory. Olyan kellene, mint a Deus-Ex -ben volt, h az inv nem kilóra volt, hanem a négyzetrácson lehetett pakolni, ami elfért maradt, a többi kuka.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés